hannah vanispot

Zo krijg jij een vlekkeloze huid

Nu de zomer voorbij is en onze zomerse tan vervaagd, kunnen pigmentvlekken steeds zichtbaarder worden. Pigmentvlekken kunnen ontstaan door uv-straling, blauw licht, genetische aanleg of hormonale schommelingen. Wist je dat verschillende psychologische onderzoeken zelfs hebben uitgewezen dat pigmentvlekken ons ouder doen lijken dan rimpels?! Nu is de winter dé periode om pigmentvlekken aan te pakken. Ontdek hier hoe je een vlekkeloze huid krijgt!

Om pigmentvlekken heel plaatselijk en resultaatgericht aan te pakken heeft hannah de Spot on en Spot off uitgebracht. De producten bevatten een combinatie van actieve ingrediënten en effectieve zuren in hoge concentraties en pakken pigmentvlekken bij de kern aan. Want waarom je hele gezicht verzuren als het ook plaatselijk kan?

hannah Vanispot

Met de hannah Spot on -op basis van zes verschillende zuren- bereid je de huid voor, het stimuleert namelijk de celvernieuwing, waardoor het overmatig pigment naar de oppervlakte van de huid wordt gehaald. Vervolgens zorgt de hannah Spot off dat de pigmentvlek effectief wordt bestreden met de focus op het afstoten van het overmatige pigment. Het bevat namelijk werkstoffen die pigment afstoten, zoals niacinamide, vitamine C en zoethoutwortelextract en amandel- en tranexaminezuur.

hannah equalizer

Versterk het resultaat van dit krachtige duo met de hannah Equalizer als huidverbeterende créme. Dit product sluit volledig aan op de Vanispot en maakt jouw skincareroutine tegen pigmentvlekken compleet. De Equalizer is een dagelijks inzetbare crème die helpt bestaande pigmentvlekken te verminderen en de vorming van nieuwe pigmentvlekken voorkomt. Hiernaast egaliseert en verheldert de Equalizer de teint en vermindert het fijne lijntjes, rimpels en onzuiverheden. Hello glowy skin! De crème bevat de allernieuwste effectieve ingrediënten zoals Bicowhite, Bakuchiol en kurkumaolie en Astaxanthine.

ZIE OOK: ZÓ KRIJG JIJ EEN EGALE HUID