Nieuwe boetiek

Acqua di Parma op Piazza di Spagna in Rome

Acqua di Parma opent een gloednieuwe boetiek op Piazza di Spagna in Rome. Het is een elegant, authentiek Italiaans huis waarbij interieur en exterieur in elkaar overlopen. Ook lanceert het merk een speciale editie van de Colonia, om de nieuwe boetiek te vieren.

Patricia Grosdemange, architect bij de LVMH-groep, combineert verschillende materialen als luxueus travertijn op de muren en vloeren, rotan in verscheidene tinten en zorgvuldig uitgekozen objecten en meubels van Italiaans design. Elk aspect draagt bij aan de heldere, elegante sfeer. In de ruimtes trekken de eenvoudige vormen en het handwerk dat geïnspireerd is op traditie en puur, eigentijds Italiaans design de aandacht.

De boetiek heeft speciaal ontworpen ruimtes, die refereren naar een echte Italiaanse woning. Klanten kunnen tot rust komen in de patio en zichzelf verwennen met een handmassage. Ook kunnen ze genieten van een échte authentieke Italiaanse scheerbeurt. Ideaal om even te ontspannen in de kappersstoel en onder handen genomen te worden door de deskundige barbiers van Acqua di Parma.

Limited edition Colonia

Ter ere van de opening van de nieuwe boetiek komt Acqua die Parma met een speciale uitvoering van Colonia. Het onmiskenbare art-decoflesje van het iconisch parfum is vernieuwd met unieke decoraties die geïnspireerd zijn op het concept van de boetiek: heldere, elegante ruimtes met een eigentijds ontwerp in de stijl van een authentieke Italiaanse woning. Het unieke flesje is met de hand beschilderd in de iconische kleuren van het Huis. Ook bij het ontwerp van de dop werd aandacht besteed aan de kleinste details. Op de dop is met de hand het nummer gegraveerd, net als de stad waaraan deze limited edition werd opgedragen. De limited flacon Colonia is exclusief verkrijgbaar in de boetiek op Piazza di Spagna.

Neem hier een virtueel kijkje in de nieuwe boetiek!