Bee & Flow

Selfcare voor de binnen- en buitenkant

Bee & Flow, het compleet sustainable merk uit Nieuw-Zeeland, introduceert een bijzondere Manuka-honing die een ‘doodgewone tafelhoning’ binnen no-time doet vergeten. Maar de exclusieve honing is niet alleen heerlijk voor in je keukenkastje. De Manuka-honing staat inmiddels bekend als heus superfood en is perfect voor je lichaam én voor je huid.

De veelzijdige Manuka-honing wordt geproduceerd door een gepassioneerde ecologische familieboerderij, die van een duurzame way of living haar prioriteit heeft gemaakt. De nectar voor de honing wordt verkregen uit de Manuka – een inheemse struik die voornamelijk in Nieuw-Zeeland groeit en bekend staat om zijn antibacteriële en helende werking. De honing is dus niet alleen heel lekker, maar heeft ook nog eens veel fijne gezondheidsbijkomstigheden. Dit gouden goedje heeft vele talenten. Allereerst is Manuka honing dé gezonde oplossing voor geraffineerde suikers. Het bevat dan ook geen extra toevoegingen. De Bee & Flow Manuka-honing heeft een MGO-rating van 390, wat betekent dat de honing van een hele hoge kwaliteit is en het een uitzonderlijk krachtige antibacteriële werking heeft. Met deze honing op de in je keukenkastje heb je minder kans op virussen en ontstekingen, krijg je genoeg antioxidanten binnen en geef je je immuunsysteem een boost

Skincare

Kan je huid het hele jaar door wel wat extra’s gebruiken? Ook dan hoef je alleen maar je keukenkastje te openen. De Bee & Flow Manuka-honing is een natuurlijke oppepper voor je huid en het perfecte skincare product om je skincare routine mee uit te breiden. De honing voedt de huid, geeft onzuiverheden geen kans en gaat huidveroudering tegen. Ook voorkomt het puistjes en vermindert het fijne lijntjes. Je kunt de honing rechtstreeks aanbrengen op de huid of mengen met andere skincare producten. Daarnaast verzorgt het kleine wondjes en littekens; het doodt bacteriën en zorgt voor een versnelling van het herstelproces. 

De exclusieve Manuka-honing is te bestellen via de website van Bee & Flow