slik-je-mooi-min

Beauty starts from the inside

Slik je mooi!

Glanzend haar, gezonde nagels en een mooie huid? Supplementen kunnen zeker een waardevolle aanvulling zijn op je dagelijkse verzorgingsroutine. Deze krachtpatsers zijn echte skinboosters om je schoonheid van binnenuit te stimuleren. Ontdek de crème de la crème op gebied van beautysupplementen. Beauty starts from the inside!

Glow boost

Het Deense supplementenmerk VitaViva heeft het verstevigende eiwitcollageen peptide tot hoofdingrediënt gemaakt in deze buideltjes met pillen voor elke dag. Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid én elasticiteit van je huid, haar, nagels en botten. Daarnaast bevat elk zakje Q10, wat beschermt tegen vrije radicalen, kokosolie dat je immuunsysteem ten goede komt en hyaluronzuur voor extra hydratatie en vermindering van rimpelvorming. De dagelijkse dosis bevat 2 x gehydroseerd collageen, 2 x rimpels weg, 1x Q10 en 1x biologische kokosolie. Het resultaat? Een gehydrateerde huid met een natuurlijke gloed.

VitaViva VitaGlow €69,76
VITAVIVA.COM

Collageenboost

Complete kuur met natuurzuivere voedingssupplementen. De vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen, kruiden en ander bio-actieve componenten zijn van farmaceutische kwaliteit. De box is uitgebalanceerd samengesteld zodat de ingrediënten elkaar aanvullen en versterken maar nooit te hoog gedoseerd zijn. Omdat alle ingrediënten, die nodig zijn voor huidverjonging nooit in één tablet samengebracht kunnen worden bestaat de box uit vier supplementen, die ook afzonderlijk verkrijgbaar zijn.

De Collagen Booster Box bevat:
Skin-X (30 soft capsules)
C&C (30 zuigtabletten)
Collastim (30 tabletten)
Ultravital (30 tabletten)

Pascaud Collagen Booster Box €86,60
PASCAUD.COM

Collageenshotje

Health-shot van binnenuit voor een natuurlijke bescherming en optimale huidconditie. Boordevol effectieve vegan ingrediënten. Debbie van Weelden, oprichter van Loïs Lee, heeft altijd nagestreefd om de huid met ‘meukvrije’ producten op holistische wijze in optimale conditie te brengen en te houden. Met uitsluitend hoogwaardige ingrediënten die speciaal zijn ontwikkeld om je huid van binnenuit te voeden.

Loïs Lee No Collagen Collagen Booster €89 voor 60 capsules (bij abonnement voor drie maanden). Aanbevolen dosering is 2 capsules per dag.
LOISLEE.NL

BeYOUtiful

De missie van Melanie en Neja is om vrouwen zich mooi te laten voelen, ‘beauty from within’. Na twee jaar ontwikkelen hebben ze Sweet Rumour gelanceerd, de nieuwe toevoeging aan jouw dagelijkse schoonheidsroutine. The Daily Nectar is een ecologisch verantwoord drankje boordevol antioxidanten – dagelijks een eetlepel of shotglas in de ochtend – en bevat essentiële voedingsstoffen om energiek, veerkrachtig, evenwichtig, mooi en jong te blijven.

Sweet Rumour The Daily Nectar €69 per 4 flesjes (voor één maand)
SWEETRUMOUR.NL

Volumebooster

Geniet van een volumebooster met de hoogste concentratie viscollageen in combinatie met hyaluronzuur, collageen en phytoceremides. Voor een stevige huid. Deze supplementen werken niet alleen huidspecifiek, maar ondersteunen ook de organen en lichaamsprocessen. Een vol maatschepje in een glaasje water of een sapje, of meng hem in een smoothie.

Cellics Cell Elixer Limitless €179
CELLICS.NL

Anti-aging

Anti-agingdrankje op basis van bioactieve collageenpeptide (VERISOL®). Van dit collageen is in klinische studies aangetoond dat het daadwerkelijk rimpeltjes vermindert. De sachets bevatten een dagdosering van 7,5 gram VERISOL®, vergelijkbaar met de hoeveelheid in ca. 9 collageentabletten. NutraSkin is een clean label-product. Dit wil zeggen dat er geen suikers, zoetstoffen, smaakstoffen of andere additieven zijn toegevoegd. Honderd procent pure ingrediënten, beauty by nature!

Nutraskin Collagen drink – 20 sachets €25,95
NUTRASKIN.NL

Superfood

Geconcentreerd poeder van maar liefst 35 superfoods met al het goede uit de natuur. De huid krijgt een superboost dankzij poeders van aloë vera, duindoorn en kurkuma die de huid gezond houden. Brandnetel zorgt voor een goede doorbloeding en zuivert de huid. Pure matcha en blauwe bosbes houden de huid fris en jeugdig. De beautymix is verder verrijkt met poeder van ananas, boerenkool, cacao, goji, granaatappel, paarse maïs, papaya, rode biet, rozenbottel, tomaat, paddenstoelen en superbessen.

Biotona Skin Food Raw €36,99
HOLLANDANDBARRETT.NL

Made in NL

Collageenbooster op basis van viscollageen en vitamine C dat duurzaam is verworven uit restafval van de visvangst in Urk. Van origine een visverwerkend bedrijf dat wild gevangen verse Noordzeevis inkoopt en na aanlanding direct verwerkt wordt voor de voedingsindustrie. Hierbij blijft een reststroom van vishuiden over die waardevolle stoffen bevatten, waaronder collageen. Deze vishuiden gebruiken zij als basis voor hun supplementen.

Skin For Skin Collagen Booster €29,95 voor 30 stuks
SKINFORSKIN.NL

Yummy gummy

Deze gummies zijn wetenschappelijk geformuleerd, vegan én bevatten vitaminen en mineralen die vaak ontbreken in het aanbevolen dagelijkse dieet van de gemiddelde vrouw. Bevat onder andere Omega-3, Vitaminen B-12, C, D-2 en E om de energie, het haar en de huid van de vrouw een boost te geven. Daarnaast bevatten de beertjes aminozuren die het aanmaken van collageen stimuleren. De beertjes zijn compleet veganistisch en hebben een heerlijke smaak. 

Sugarbearhair Women’s Multi €35 per pot (60 stuks)
JOHNBEERENS.COM

Productie: Ginette Tellier