Beauty lovers opgelet

Tip: bezoek de pop-upstore van Comme Ça

Alle beautylovers in de startblokken: huidverzorgingsmerk Comme Ça opent op 9, 10 en 11 maart een pop-upstore aan de Gerard Doustraat in Amsterdam. Daar vind je niet alleen de bestsellers, maar kun je ook voor het eerst kennismaken met de twee nieuwste telgen uit de Comme Ça-familie: de indrukwekkende cleanser en superzachte reinigingsdoekjes.

Huidverzorging is nog altijd een mateloos populair onderwerp onder alle leeftijden. Dat bewijst de miljoenen keren gebruikte hashtag ‘#skintok’ op TikTok bijvoorbeeld maar weer. Het geheim achter een stralende huid? Dat is wel duidelijk: huidverzorging – en specifiek gezichtsreiniging – zorgen voor die ultieme glow. Ook Charlotte Seijerlin, oprichter van Comme Ça, gelooft in de kracht van ijzersterke huidverzorgingsproducten. Daarom lanceerde ze in 2020 de natuurlijke La Vitamine C Powder, Le Youth Sérum en La Prickly Pear Seed Oil. Inmiddels worden de producten van Comme Ça succesvol verkocht in Nederland, België, Frankrijk, Spanje en Duitsland via verschillende retailers. Voor het huidverzorgingsmerk reden genoeg om nu zelf een (tijdelijke) winkel te openen. In de pop-up ervaar je als eerste de fonkelnieuwe cleanser en reinigingsdoekjes, in combinatie met de bekende klassiekers.

Exfoliërende en hydraterende gezichtsreiniger

La Crème Cleanser (€43) is de crème de la crème onder de gezichtsreiniging. Dankzij de balm-achtige textuur verwijdert dit natuurlijke en rijke product moeiteloos alle make-up, vuil en olie van je gezicht. In tegenstelling tot veel andere reinigingsproducten, zorgt de reiniging van Comme Ça ervoor dat de huid haar natuurlijke oliën behoudt. Daarnaast laat het de huid gehydrateerd achter. De exotische papaja- en ananasenzymen exfoliëren de huid op milde wijze en zorgen voor een zachte en stralende huid. 

Combineer La Crème Cleanser met Les Face Cleansing Cloth (€18) van bamboe en biologisch katoen voor het beste resultaat. De fijne textuur is ideaal voor zelfs de meest kwetsbare huidtypen en maakt de huid zichtbaar en voelbaar schoon. Door hun subtiel exfoliërende werking, maken Les Face Cleansing Cloths de huid zacht en laten ze een speciale ‘spa-glow’ achter. Les Face Cleansing Cloths komen in een set van drie.