zit-jij-in-je-tweede-jeugd-puistjes-min

beauty

Zit jij in je tweede jeugd(puistjes)?

Een van de meest voorkomende huidproblemen is de onzuivere en onrustige huid die rond het twintigste levensjaar ontstaat of terugkomt. Speciaal voor deze vorm van onzuiverheden zijn er twee innovatieve producten gelanceerd: hannah Pro Active Mask en Overnight Cream. Dit synergetische duo bevat innovatieve ingrediënten zoals het micro-organisme Lactobacillus wat als een probiotica voor de huid werkt. Deze heeft een aangetoond, bewezen effect als antischimmel en antimicrobiële werkstof op de huid. Dit maakt deze producten zeer geschikt voor de behandeling van acne, rosacea en zelfs eczeem. Vanaf nu verkrijgbaar bij de huidcoach.

Op 1 februari is ook de Trans6peel gelanceerd; deze medium deep peeling pakt een zeer breed scala aan huidcondities en -problemen nog effectiever aan. Als vervolgbehandeling op de hannah Xperience kun je vanaf nu de hannah Intense Treatment ondergaan bij de huidcoach. Naast de befaamde hannah-bindweefselmassage zal tijdens deze behandeling onder andere gebruik gemaakt worden van de Trans6peel waarbij de huid krachtig gestimuleerd wordt, pigmentvlekken verminderen en de huid (met respect) meer weerbaar gemaakt wordt. Boek jouw hannah Intense Treatment bij een huidcoach in de buurt en gun jezelf een stralende huid.

Travelsize

Vanaf 1 maart zijn jouw favoriete hannahproducten verkrijgbaar in travel size. Deze handige reisverpakking met een airless pompsysteem heeft een stijlvolle en minimalistische look. De verpakking is sustainable, recyclebaar en met minder plastic geproduceerd. Een beter milieu begint bij jezelf!

Beautyexperts zijn het er over eens: niacinamide is hét huidverbeterende ingrediënt van 2020. Al dertien jaar heeft hannah dit mooie, unieke en ondergeschoven ingrediënt in de Fade Treatment zitten. Niacinamide versterkt de huidbarièrre en gaat vochtverlies tegen. Hierdoor maakt het je huid meer weerbaar. Ook heeft het een positieve werking op een geïrriteerde huid en werkt het oplichtend op pigmentaties. Tevens wordt de celaanmaak door dit ingrediënt gestimuleerd.