Talkies Test!

Zó krijg je een frisse oogopslag

Pigmentvlekken rondom de ogen ontstaan door verschillende factoren, zoals te veel zonlicht, genetische aanleg of hormonale schommelingen. Pigmentvlekken rondom de ogen kunnen zich uiten in donkere kringen, zwellingen en/of lijntjes waardoor je met een vermoeide blik ontwaakt. Daarnaast laten pigmentvlekken je flink ouder lijken. Wist je dat pigmentvlekken ook wel de nieuwe rimpels worden genoemd? Onlangs lanceerde Eucerin dé oplossing met hun Anti-Pigment Verhelderende Oogcontourcrème. De crème belooft een onmiddellijk frisse en uitgeruste blik en een vermindering van donkere kringen na vier weken. Speciaal voor jou, test Talkies dit veelbelovende product. All eyes on you!

De Eucerin Anti-Pigment-routine garandeert zichtbare resultaten binnen twee weken, en maar liefst 92% van de gebruikers geeft aan een aanzienlijke vermindering van donkere kringen waar te nemen na vier weken gebruik. Dankzij de verkoelende metalen applicator breng je het product makkelijk aan en zijn puffy eyes verleden tijd. Bovendien zorgt dit product ervoor dat je ’s ochtends ontwaakt met een frisse en uitgeruste blik, doordat het zowel ’s avonds als ’s ochtends kan worden gebruikt voor optimaal resultaat. Het actieve ingrediënt Thiamidol remt de aanmaak van pigment waardoor zichtbare pigmentvlekjes binnen twee weken verminderen. De oligopeptiden stimuleren de aanmaak van collageen waardoor de crème ook nog eens tegen huidveroudering werkt. Handig aangezien de eerste tekenen van huidveroudering rondom de ogen beginnen! De lichte formule bevat daarnaast hyaluronzuur, voor een fijne hydratatie en verzachting van de huid.

‘Na vier weken gebruik van de Anti-Pigment Verhelderende Oogcontourcrème, merk ik dat de huid rondom mijn ogen egaler en beter gehydrateerd is. Daarnaast is de huid rondom mijn ogen opgelicht en zijn mijn wallen minder zichtbaar. Ook heb ik onder mijn rechter oog een pigmentvlekje zitten welke duidelijk minder zichtbaar is. Én mijn concealer blijft de hele dag perfect zitten.’

Talkies’ Nikita

Talkies Test de Eucerin Anti-Pigment verhelderende oogcontourcrème

Talkies’ Nikita test de Eucerin Anti-Pigment Verhelderende Oogcontourcrème: ‘Ik heb de crème vier weken s’ ochtends en ’s avonds gebruikt. Na het verwijderen van mijn make-up voelt mijn huid rondom mijn ogen vaak trekkerig aan, met het gebruik van de Eucerin Anti-Pigment Verhelderende Oogcontourcrème, voelde mijn direct huid gekalmeerd aan. Tijdens het gebruik van de oogcrème werd ik iedere ochtend wakker met een frissere blik en bracht ik vervolgens de crème ook aan onder mijn make-up. Na vier weken gebruik van de Anti-Pigment Verhelderende Oogcontourcrème, merk ik dat de huid rondom mijn ogen egaler en beter gehydrateerd is. Daarnaast is de huid rondom mijn ogen opgelicht en zijn mijn wallen minder zichtbaar. Ook heb ik onder mijn rechter oog een pigmentvlekje zitten welke duidelijk minder zichtbaar is. Én mijn concealer blijft de hele dag perfect zitten!’

Eucerin Anti-Pigment Verhelderende Oogcontourcrème

De best verkochte anti-pigmentlijn in Nederland

De Eucerin Anti-Pigment Verhelderende Oogcontourcème is een aanvulling op de gehele Eucerin Anti-Pigmentlijn. Eucerin heeft tien jaar lang onderzoek gedaan om een productlijn te ontwikkelen die pigmentvlekken vermindert én voorkomt. Uit dit onderzoek is gebleken dat het ingrediënt Thiamidol de aanmaak van teveel pigment tegengaat. Dit krachtige ingrediënt is opgenomen in de volledige Eucerin Anti-Pigmentlijn welke bestaat uit de Eucerin Anti-Pigment Serum Duo, Eucerin Anti-Pigment Dagcrème SPF 30, Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector en de Eucerin Anti-Pigment Nachtcrème. Door middel van de effectieve en krachtige ingrediënten pakt deze lijn pigmentvlekken op effectieve wijze aan en dragen bij aan een stralende huid.

Anti Pigment Serum Duo

Het Eucerin Anti-Pigment Serum Duo pakt naast pigmentatie ook huidveroudering aan. Een twee in één dus. Dit fijne serum combineert Thiamidol en hyaluronzuur. Terwijl Thiamidol de aanmaak van teveel pigment tegengaat draagt hyaluronzuur bij aan de hydratatie van de huid en vermindering van fijne lijntjes.

Anti Pigment Serum Duo

Eucerin Anti-Pigment Dagcrème SPF30

Uiteraard is een goede uv-bescherming essentieel bij het voorkomen van pigmentvlekken. De Eucerin Anti-Pigment Dagcrème SPF30 vermindert de aanmaak van pigmentvlekken en de toegevoegde zonbeschermingsfactor 30 biedt ook bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering.

Eucerin Anti-Pigment Dagcrème SPF30

Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector

Last van kleine pigmentvlekjes op bijvoorbeeld de bovenlip? Dankzij Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector kun je heel doelgericht en intensief kleine pigmentvlekjes verlichten en verminderen.

Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector

Eucerin Anti-Pigment Nachtcrème

De Eucerin Anti-Pigment Nachtcrème stimuleert de vernieuwing van cellen en de vermindering van pigmentvlekken gedurende de nacht. Dankzij de regenererende werking van het ingrediënt dexpanthenol verbetert de vochtbalans van de buitenste huidlaag waardoor je ook nog eens wakker wordt met een zachte en elastische huid.

Eucerin Anti-Pigment Nachtcrème

Houd er rekening mee dat je dagelijks vier keer per dag een product met Thiamidol** op de gezichtshuid mag aanbrengen. Gebruik 2 tot 4 keer per dag een product uit de Eucerin Anti-Pigment lijn voor een optimaal resultaat.

eucerin.nl