How to

Zo maak je deze Christmas look van PUPA!

Tijdens de feestdagen willen we een spectaculaire look creëren! Dé trend voor deze feestdagen is een zwoele smokey eye met een twist: diepbruine tinten met bourgondisch rood. De basis mag naturel blijven, maar wel met een extra glans door het gebruik van een highlighter. Qua wenkbrauwen zijn de ‘fluffy’ brows favoriet, oftewel een stoere volle wenkbrauw waarbij je de haartjes omhoog borstelt. Creëer dit gave effect met de Eyebrow Plumping Gel. Kies voor de lippen een kleur die aansluit op de oogschaduw, zoals dieprood of fuchsia, in een gloss voor een glans-effect of lipstick voor een subtiel mat effect. Met deze producten van PUPA creëer je een waanzinnige Christmas look!

Longlasting look

Een look die niet vervaagt, vraagt om producten die smudge-proof zijn. Ook in de basisproducten is het van belang erop te letten dat deze een langdurig resultaat bieden. De nieuwe Wonder Cover Concealer geeft fixatie en een dekkende camouflage, dankzij de hoge concentratie aan kleurpigmenten.

Begin altijd met het aanbrengen van een primer, zoals de Prime Me Mattifying and Pore Minimizing Face Primer, en eindig met het gebruik van een fixing spray. Succes gegarandeerd!

Let it glow!

Wat absoluut niet mag ontbreken voor een feestelijke look is de highlighter. Gebruik de Glow Obsession: All Over Compact voor een vettere huid of de All Over Liquid voor een droge of rijpere huid. Breng de highlighter aan op de junkbeenderen, onder de wenkbrauwen en voor een fantastische glow ook op de ogen, wangen en lippen. De truc voor een sexy glow: breng de highlighter aan op de sleutelbeenderen.

Sparkling eyes

Donkere lange wimpers met veel volume geven je ogen direct een WoW-effect. Het unieke borsteltje van de nieuwe Vamp! Sexy Lashes Mascara geeft de wimpers een mooie lift en stevige krul waardoor de wimpers langer lijken. Gebruik voor het aanbrengen van de mascara een wimperkruller.

De opvallende glitters van de Sparkling Attitude Eyeshadow verzekeren een look die je ogen laten spreken. De oogschaduw heeft een prachtige intense kleurafgifte en is verkrijgbaar in een bourgondisch rode en een rasberryrode tint.

Extra tip? Kies een oogschaduw en eyeliner in een contrasterende kleur van de iris, zodat je ogen nog meer opvallen!

Lippen om te kussen

Door regelmatig de lippen te scrubben verwijder je droge velletjes en worden ze door een betere doorbloeding ook voller. Het gebruik van een lipstick of gloss met glitters kan ook voor dit effect zorgen. De nieuwe Miss Pupa Starlight is verkrijgbaar in 8 prachtige kleuren, bevat subtiele glitters en geeft een hydratatie boost om droge lippen te voorkomen en verleidelijke lippen te onthullen.

Extra tip…

Zorg voor goed licht tijdens het aanbrengen van je make-up of check altijd voordat je de deur uit gaat hoe de look staat bij daglicht. Zo voorkom je dat je jezelf te zwaar of te donker opmaakt!