Stay fit

DÉ ONLINE YOGA-WORKOUT IN TIJDEN VAN SOCIAL DISTANCING

Met de tweede coronagolf kunnen veel mensen gevoelens van stress, angst en onzekerheid ervaren. Yoga en meditatie kunnen helpen om dit te verminderen. Daarom lanceert het Nederlandse online yogaplatform ‘EkhartYoga’; een unieke feature én online yogalesprogramma. Met deze nieuwe feature kun jij genieten van vier yogaprogramma’s om mentaal fit te blijven – iets wat extra belangrijk is in deze tijd!

Veel internationale studies​ ​bevestigen wat reguliere yogaliefhebbers al weten: meditatie en yoga kunnen helpen bij het verminderen van die gevoelens van stress, angst en onzekerheid. ​Ruim een derde van de Nederlanders ​gaf in mei al aan​ minder te bewegen en meer stress te ervaren, als gevolg van de lockdown.​ Nu thuiswerken weer de norm is, de dagen korter worden en de onzekerheid over de impact van het coronavirus weer groeit is het essentieel om je sociale én sportieve activiteiten (online) te blijven doen.

Uiteraard moeten we ons aan alle coronamaatregelen houden, daarom lanceert ‘EkhartYoga’ samen met de Nederlandse startup ‘Close’ het gratis online lesprogramma. Zo kunnen gebruikers met hun eigen community of vriendengroep samen de yogalesprogramma’s volgen: individueel, maar toch samen. Zo blijft het toch mogelijk om samen te sporten en de verbinding met elkaar op te zoeken. De programma’s zijn gericht op ontspanning, betere nachtrust, kracht en stressverlichting. Ze bestaan uit vier tot zes opeenvolgende lessen. Deelnemers kunnen deze individueel volgen en hierover in groepjes ervaringen uitwisselen, relevante informatie en kennis delen, en zo samen naar een gemeenschappelijk einddoel werken.

Check de website voor meer info en om je aan te melden!