Online festival

Gwen van Poorten lanceert ‘Lekker in je Festivel’

Nu we alweer een lange tijd in lockdown zitten, komen de muren misschien steeds meer op je af. Sportscholen, winkels en kroegen zijn dicht. En thuiswerken, veel alleen zijn of juist met het hele gezin leven is uitdagender dan we ooit hadden kunnen denken. We leven in een tijd waarin er veel van ons wordt gevraagd en ons mentale welzijn lijdt hieronder. Daarom organiseert Gwen van Poorten vanuit haar platform ‘Met z’n allen’ het ‘Lekker in je Festivel’ – een online festival voor mentaal welzijn om bij te dragen aan het geluksgevoel van Nederland.


Het ‘Lekker in je Festival’ vindt plaats op zaterdag 20 februari en heeft een programma dat volledig in het teken staat van plezier maken, nieuwe dingen uitproberen en de verbinding met elkaar. Stap even uit je dagelijkse patronen en investeer in de relatie met jezelf. Wat heb jij nodig om je goed te voelen? Wat mag je loslaten of anders doen? Tijdens het digitale festival wordt er stilgestaan bij het concept ‘geluk’ met geluksprofessor Meike Bartels, kan je losgaan met Afrikaanse dans én volop meezingen met Ammar Bozoglu – die ook wel de Turkse André Hazes wordt genoemd. Ook wordt er gedoken in de kracht van ademhaling met biohacker Kasper van der Meulen, worden er praktische tips gedeeld voor een fijner leven op de vierkante meter én staat meditatie staat uiteraard ook op het programma.

Gwen van Poorten organiseert het digitale festival in samenwerking met The Student Hotel en gedichtjesplatform Lief Leven. The Student Hotel host het online festival in hun Amsterdamse ‘Playroom’. Een unieke ruimte waarin jouw student spirit wordt uitgedaagd om nieuwe dingen te leren en je te laten inspireren. Eenzame jongeren, die verbonden zijn aan stichting Join Us, kunnen gratis deelnemen aan het festival. Omdat we het samen doen, en niet alleen. 

“Lief zijn voor jezelf is belangrijker dan ooit. En hoe mooi is dan dat we dat met z’n allen online kunnen doen in tijden waarin fysiek samen zijn een uitdaging is. We gaan samen op avontuur en geven je tools en inspiratie om je eigen beste vriend te worden.” 

Gwen van Poorten

Tickets zijn verkrijgbaar voor €49,95 via liefleven.com/lekker-in-je-festivel. Als je er snel bij bent, kun je jouw ticket bestellen met 20% korting met de code ‘Lekkerinmijnfestivel’.