CONQUEST

Everyday elegance

Klaar om de dag te veroveren? De Longines CONQUEST-collectie wordt uitgebreid met nieuwe modellen die sportieve elegantie en robuustheid voor dagelijks gebruik combineren. Beschikbaar in verschillende maten, kleuren en materialen, passen deze horloges moeiteloos bij elke gelegenheid. De nieuwe CONQUEST-horloges zijn uitgerust met exclusieve zelfopwindende mechanische uurwerken van Longines, met een silicium balansveer en niet-magnetische componenten. Longines’ Ambassadors of Elegance Zhao Liying, Suzy en Barbara Palvin belichamen de elegantie en veelzijdigheid van de CONQUEST-lijn in de nieuwe campagne ‘A Life in a Day’, die deze zomer wordt gelanceerd.

Elegantie is niet alleen voor speciale gelegenheden. Conquest, het ultieme horloge voor elke dag, combineert durf en creativiteit. De collectie, voor het eerst beschermd in 1954, is geëvolueerd in design en technologie, maar blijft trouw aan zijn oorspronkelijke geest van tijdloze sportieve elegantie.

Ter gelegenheid van het zeventigjarig jubileum van de collectie in 2023, wordt de Conquest-lijn uitgebreid met exclusieve nieuwe modellen voor zowel vrouwen als mannen. De nieuwe horloges zijn beschikbaar in maten van 30 mm, 34 mm, 38 mm voor de driehandige versies en 42 mm voor de chronografen.

De modellen van 2024 hebben een roestvrijstalen of bi-materiaal kast met afwisselend gepolijste en gesatineerde oppervlakken, waterbestendig tot 10 bar (100 m) en een transparante schroefdeksel. Alle horloges worden aangedreven door Longines automatische mechanische uurwerken, met een siliconen balansveer en niet-magnetische componenten, wat zorgt voor een weerstand tegen magnetische velden die de ISO 764-norm tienvoudig overtreft.

Het dagelijkse horloge

De nieuwe Longines-campagne met ambassadeurs Zhao Liying, Suzy en Barbara Palvin presenteert de 34 mm driehandige modellen met groene, roze of blauwe wijzerplaten. Deze modellen zijn geschikt voor elke setting of activiteit, dag en nacht.

De elegante wijzerplaat heeft externe slakkenhuizen die de kleur intenser maken. Met elf aangebrachte verzilverde uurmarkeringen en een datumvenster op 6 uur, bieden de uurmarkeringen op 3, 9 en 12 uur, gecoat met Super-LumiNova®, en de gepolijste rodiumgeplateerde uur- en minutenwijzers, optimale leesbaarheid dag en nacht. De 34 mm versie is ook beschikbaar in andere kleuren, met of zonder diamanten, of in een bi-materiaal kast met roségouden accenten. Deze horloges worden geleverd met roestvrijstalen armbanden of gekleurde rubberen banden met dubbele veiligheidsvouwsluiting en micro-aanpassing.

Nieuwe maten

Het Conquest driehandige model is ook beschikbaar in nieuwe 30 mm en 38 mm stalen of met diamanten bezette kasten. De 30 mm variant komt met zilveren, blauwe, groene of witte parelmoeren wijzerplaten met diamanten uurmarkeringen. De 38 mm wijzerplaat is verkrijgbaar in zilver, groen, blauw, zwart of champagne.

Het chronograafmodel krijgt nieuwe kleuren

De 42 mm chronograaf versie is uitgebreid met nieuwe variaties van verzilverde matte wijzerplaten. De sub-seconde wijzerplaat en tellers zijn afgestemd op de keramische tachymetrische bezel. Deze modellen, evenals de champagnekleurige versie uit 2023, worden aangeboden met blauwe, groene of zwarte rubberen banden of een roestvrijstalen armband.