Conservatorium Hotel introduceert

Therabody Suite en innovatieve spa-ervaringen

Het Conservatorium Hotel in Amsterdam, onderdeel van The Set Collection, is een samenwerking aangegaan met wellness-technologiebedrijf Therabody. Therabody, opgericht door Dr. Jason Wersland, staat bekend om de Theragun, ontwikkeld om spierpijn te verlichten na een ernstig motorongeluk. Vandaag de dag biedt Therabody een breed scala aan producten aan voor pijnverlichting, stressvermindering, herstel en verbeterde slaap.

Vanaf maart kunnen gasten van het Conservatorium Hotel genieten van Therabody’s producten in de suites, kamers en de gerenoveerde Akasha Spa. Deze samenwerking bevestigt de toewijding van het hotel aan het welzijn van zijn gasten.

Therabody Suite en wellnesservaringen

Het hotel heeft een speciale Therabody Suite geïntroduceerd, uitgerust met het volledige assortiment van Therabody-producten voor optimaal comfort. Daarnaast zijn er drie op maat gemaakte wellnesservaringen beschikbaar voor gasten in andere kamers, ontworpen voor ontspanning, verjonging en herstel na een drukke dag.

Unieke spa-behandelingen

Het Conservatorium Hotel introduceert drie innovatieve spa-behandelingen voor gezicht en lichaam, gebaseerd op de filosofie van ‘High Touch, High Tech’:

  • Ontspanning: Gebruik van SmartGoggles en RecoveryAir JetBoots voor diepe ontspanning en verbeterde circulatie.
  • Verjonging: Ideaal voor herstel na lange vluchten, met RecoveryAir JetBoots en RecoveryTherm voor rugpijnverlichting.
  • Herstel: Theragun Pro en RecoveryAir JetBoots voor spierherstel na een workout of sightseeing.

Alle ervaringen zijn beschikbaar voor 100 euro.

Therabodybehandelingen in Akasha Spa

  • Volledige lichaamsmassage met Theraguns: Een op maat gemaakte massage met dubbele Theraguns en lymfedrainage, €170 voor 60 minuten.
  • Voet-, hand- en hoofdhuidmassage: Combinatie van reflexologie, drukpuntmassage met Theragun Mini en SmartGoggles, €160 voor 60 minuten.
  • Gezichtsbehandeling met TheraFace Pro: Verjongende gezichtsbehandeling met TheraFace Pro, inclusief hand- en armmassage, €175 voor 60 minuten.

Gasten kunnen ook gebruik maken van de SmartGoggles in de ontspanningsruimtes van de spa voor €35 per 30 minuten.

De Akasha Spa ondergaat momenteel renovaties en zal in augustus weer open zijn.