Broga

Zalando zet alle mannen in het zonne(groe)tje

Vandaag is het Vaderdag én International Yoga Day. De perfecte gelegenheid voor Zalando om broga (yoga voor mannen) én hun sportcollectie op de kaart te zetten. BN’ers delen vandaag hun brogasessie op social media, uiteraard geheel in Vaderdagstijl, met de vaders in hun leven!

Zanger en acteur Jim Bakkum wordt door zijn vrouw Bettina aangemoedigd voor een brogasessie, actrice Pip Pellens en mode-ontwerper Lizzy van der Ligt delen op Instagram beelden waarop ze brogaposes met hun vaders doen. Ook vlogger Noor de Groot (@queenofjetlags) en haar baby daddy dj Sander Kleinenberg doen mee, én hondenouders Gwen van Poorten en haar vriend.

 “Samen sporten is leuker dan alleen. En ik ben megatrots op mijn vader die zo fit is en mij gewoon bij kan houden!”

Lizzy van der Ligt

Bij een goede workout hoort natuurlijk een mooie outfit. Gehuld in items uit de sportcollectie van Zalando enthousiasmeren zij hun volgers om ook mee te doen aan de Vaderdagbroga – samen met hun vader, de vader van hun kind(eren), man of vriend. Ook maken volgers kans op Zalando-shoptegoed voor twee. Een top Vaderdagcadeau!

Broga

De nieuwe yogatrend voor mannen is bedacht door oud-American football-speler, fitnesstrainer en bodybuilder Matt Miller. Speciaal voor de mannelijke anatomie en geest. Het is iets meer gericht op kracht en uithoudingsvermogen. Anno 2020 wordt yoga vooral gezien als een vrouwending, maar het is heel effectief voor vrouwen én mannen.

Ook Zalando ziet dat yoga steeds populairder wordt. De verkoopcijfers van de yogacategorie zijn verdubbeld ten opzichte van 2019. Daarom besloten zij hun yoga-assortiment verder uit te breiden met relevante merken en items voor yogafans, zoals de populaire merken Sweaty Betty, L’urv, Casall en Hey Honey. Hiermee wil Zalando alle vrouwelijke én mannelijke yogi’s, van beginners tot gevorderden, het best mogelijke bieden voor hun yogaroutine.

De yogacollectie van Zalando is hier te shoppen!