DAG 18: Win een bonsai boom van The Bonsaïst t.w.v. €46

Deze winactie is inmiddels verlopen.

WIN! De Yugen bonsai van The Bonsaïst, ter waarde van 46 euro! Een boom in huis is van positieve invloed op je gezondheid en welzijn. Stimuleer je creativiteit en cultiveer geduld met bonsai! Deze prachtige bomen kennen tal van voordelen. Ze zorgen voor een rustige leefomgeving, zijn een unieke toevoeging aan je interieur, verbeteren de luchtkwaliteit in je huis en verlagen stress.

The Bonsaïst is opgericht in 2022 met als doel om meer mensen bekend te maken met de cultuur van bonsai en de persoonlijke voordelen dat het met zich meebrengt. We leven in een drukke wereld en geloven dat de bonsaikunst een manier is om te verbinden met de natuur en daarin rust te vinden.

Men wordt continu geconfronteerd met een probleem dat helaas steeds groter wordt. We zijn vaak overweldigd door druk en vinden het moeilijk om rust te vinden in ons dagelijks leven. Wij geloven dat bonsai en oosterse levensfilosofieën rust en structuur in het leven kunnen brengen. The Bonsaïst wil je dan ook volledig voorzien van wat je nodig hebt om van je leefomgeving een plek van rust, vrede en kalmte te maken die je losmaakt van de drukke wereld.

De collectie van The Bonsaïst bestaat uit authentieke binnen en buiten bonsai. De bomen worden geïmporteerd uit Japan, China, Korea en Indonesië. Veel van deze bomen hebben dus een lange reis gemaakt voordat ze in de kas aankomen. The Bonsaïst ziet deze bomen als een kunstobject en zoekt daarom altijd de mooiste uit! Kans maken op deze prijs? Vul onderstaande gegevens in en vergeet ons niet te volgen op onze social media kanalen en te abonneren op onze nieuwsbrief!