DAG 7: Win de zijden kussensloop van Dore & Rose t.w.v. €59

Deze winactie is inmiddels verlopen.

WIN! De zijden kussensloop van Dore & Rose, ter waarde van 59 euro! Deze kussensloop is niet alleen zijdezacht en een eyecatcher in the bedroom, de sloop heeft ook een huidherstellende werking vanwege de behandeling met de zilverionen technologie. Good sleep, happy skin!

De kussensloop is ontworpen om je huid te herstellen en je haar niet te beschadigen. De sloop is gemaakt van de hoogste kwaliteit moerbeizijde. Daarnaast is de sloop bewerkt met de zilverionen technologie. Een zilverioon is een deel van het zilverelement, het is een natuurlijk mineraal dat antimicrobiële functies heeft. Deze zilverionen worden op een speciale manier in de zijden stof verwerkt, wat er voor zorgt dat het de bacteriën en schimmels doodt en de verdere ontwikkeling tegenhoudt. Bye acne en andere onzuiverheden! Slapen met items van Dore & Rose zal je slaap verbeteren en je huid laten stralen.

Kans maken op deze fijne kussensloop van Dore & Rose? Vul onderstaande gegevens in en vergeet ons niet te volgen op onze social media kanalen en te abonneren op onze nieuwsbrief!