DAG 8: Win een hotelovernachting bij Hotel Flora Batava

Deze winactie is inmiddels verlopen.

WIN! Een hotelovernachting voor twee personen bij Hotel Flora Batava in Nieuwersluis! Dit boutique hotel kent een rijke historie en is gelegen aan de rivier de Vecht. Echt even ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven doe je hier. Omgeef je met prachtige natuur, veel groen, een fijne service en een uitgebreid ontbijt.

Het hotel heeft een prachtige ligging. Ontdek Breukelen, Loenen en Maarssen met de fiets of wat dacht je van de prachtige buitenplaatsen, de Loosdrechtse Plassen of de forten van Hollandse Waterlinie? Ook zijn er prachtige wandelroutes te ontdekken. Ook zorgt de ligging aan de rivier de Vecht niet alleen voor een prachtig uitzicht, ook kun je zelf het water op gaan. Bij het hotel kunnen de gasten zelf een sloep huren om zo de Vecht op te gaan en de nabijgelegen Loosdrechtse plassen te ontdekken. Na een heerlijke dag op het water, een wandeling of fietstocht door de natuur, kan men aanschuiven in het theehuis van het hotel voor een borrel of verwarmende thee of koffie.

Kans maken op een hotelovernachting voor twee personen inclusief ontbijt? Dat kan! Vul onderstaande gegevens in en vergeet ons niet te volgen op onze social media kanalen en te abonneren op onze nieuwsbrief!