bart-boekt-min

Slimme zet

Bart boekt

Vanaf nu is het mogelijk om vakanties en stedentrips in binnen- en buitenland te boeken via het reis- en lifestyleplatform BartsBoekje.com. Bart Boekt, zoals de nieuwe boekingsmodule heet (bartboekt.com), verzamelt alleen die hotels, vakantiehuizen en resorts waar het reizende team van schrijvers en fotografen van Barts Boekje zich volledig achter schaart. De handpicked selectie staat garant voor een one of a kind-vakantie en/of -minibreak. 

BartsBoekje.com is een in 2012 opgericht reis- en lifestyleplatform waarop een team professionele én hobbymatige reizigers, stylisten en journalisten een edit maakt van allerlei zaken die het leven leuk maken. Van onvolprezen golden oldies tot kakelverse hits. De website kent vijf pijlers, te weten ‘reizen (eten, drinken, slapen en things to do)’, ‘kinderen’, ‘duurzaamheid’, ‘interieur’ en ‘trouwen’, waarvan reizen de meest bekende is. De overige onderwerpen linken hier in meer, en soms in iets mindere mate, aan. 

Bart Boekt

Na uitvoerig onderzoek en het bouwen van een unieke, voor Barts Boekje ontwikkelde module, staat Bart Boekt inmiddels als een huis. Het is wereldwijd een van de eerste op zichzelf staande, onafhankelijke boekingsmodule gerelateerd aan een content-driven website. Andere boekingsmodules gaan uit van een verdienmodel aan commissies en delen – als dat al gebeurt – content alleen ten goede van hun eigen hotels. 

Deelnemers

Op dit moment zijn er 25 hotels te boeken via BartBoekt.com. Dit worden er uiteindelijk maximaal 200 om de exclusiviteit te kunnen waarborgen. Deelnemende hotels zijn onder andere By Molle in Dalfsen, Villa Ippocampi op Kreta, Boardwalk Hotel Aruba, Hotel The Slaak in Rotterdam, Het Volkshotel in Amsterdam en de Zuid-Afrikaanse Emily Moon en Mooibaai. Kijk voor het complete overzicht op BartBoekt.com.