Bijzondere acco's

Beleef het boerderijleven

Een vakantie op het platteland kent vele voordelen, waaronder de mogelijkheid om tot rust te komen en te genieten van de omliggende natuur. Boerderijen lenen zich uitstekend voor een vakantie in eigen land en bieden rust, ruimte en natuur voor iedereen die hier behoefte aan heeft. Samen met een partner genieten van de stilte of met het hele gezin van het buitenleven: na de afgelopen turbulente maanden is dit precies waar een groot aantal Nederlanders naar op zoek is. Op Airbnb zijn vele (voormalig) boerderijen te vinden voor een heerlijke vakantie middenin de Nederlandse natuur: van hypermodern tot klassiek en van de Gelderlandse rust tot de Friese natuur. Airbnb heeft een aantal prachtige accommodaties op een rijtje gezet.

Architectonische parel middenin de Drentse bossen

Middenin de bossen van het natuurrijke Drenthe staat dit verblijf, dat ook wel een “kunstwerk middenin de natuur” wordt genoemd. De hoge ramen en bijzondere architectuur van de woning staan in groot contrast met de groene omgeving en zorgen voor een unieke vakantie in de Nederlandse natuur. Dankzij de dikke, houten balken lijkt deze woning van buiten op de zogenoemde Oldamsbsterboerderijen welke vooral in Groningen voorkomen. Van binnen is de woning daarentegen verrassend modern ingericht. Een enorm kookeiland, een openhaard voor frisse zomeravonden en vele houten details: dit is een woning waar iedereen zich direct thuis voelt. Dankzij de ligging – aan de rand van nationaal park Dwingelerveld – is het bovendien een goede uitvalsbasis om de Drentse bossen te verkennen.

Verblijven aan het water in Giethoorn

Giethoorn, gelegen in Overijssel, staat bekend om de vaartochten door het dorp en het idyllische karakter van de vele eilandjes met boerderijen. Via Airbnb is deze boerderij te boeken voor een vakantie in het populaire dorp. Naast de mogelijk om een bootje te huren, via het water de omgeving te verkennen en neer te strijken bij een van de nabijgelegen restaurants en cafés, is Giethoorn een goede locatie om de bossen van Overijssel te ontdekken. Deze ruime woning met moderne inrichting biedt ruimte voor zes gasten, heeft een ruime tuin voor heerlijke zomerse avonden en een uniek uitzicht over het water van Giethoorn.

Luxe get-a-way in Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van Nederland en biedt enorm veel mogelijkheden voor een rustgevende vakantie. Vlakbij de bossen van Leuvenheim en talloze kleine dorpjes bevindt zich deze boerderijstudio. Boven een voormalige varkensstal biedt de bovenwoning de mogelijkheid om in luxe vakantie te vieren: comfortabele en moderne meubels, een prachtige inrichting én een sauna en zwembad maken deze accommodatie compleet. Ideaal voor iedereen die zich terug wilt trekken in de natuur maar ondertussen ook graag geniet van een beetje luxe. Een duurzaam voordeel aan deze woning is dat de energie voor het grootste deel wordt opgewerkt door zonnepanelen.

Friese schoonheid binnen handbereik

Deze luxe loft ligt middenin de Friese natuur en is met zijn industriële uiterlijk een echte eyecatcher tussen al het groen dat de omgeving te bieden heeft. Gelegen in het idyllische dorp Alchlum, zijn havenstad Harlingen, waterstad Sneek en Makkum Beach makkelijk te bereiken, evenals kilometerslange fiets- en wandelroutes. Het interieur is minstens zo verrassend als de buitenkant van deze woning, met muren waarop grote flamingo’s zijn afgebeeld, moderne oud roze meubels en een ruime keuken en badkamer. Om de vakantie compleet te maken is het ook nog eens mogelijk om tijdens het verblijf verschillende wellness behandelingen te boeken: tot rust komen was nog nooit zo makkelijk!