Bidroom

Hét nieuwe boekingsplatform

Langzaam komen er steeds meer positieve berichten over mogelijke tripjes naar het buitenland deze zomer, dus hopelijk kunnen we toch nog even genieten van de buitenlandse zon dit jaar. Transparantie in de reisindustrie is belangrijker dan ooit. Tijd om kennis te maken met Bidroom: een besloten boekingsplatform dat 100% garantie geeft op de allerlaagste rates op het internet én fijne voordelen geeft voor je volgende reizen!

Bidroom is een boekingsplatform waar je tegen een jaarlijkse fee van € 29,- lid kunt worden. De eerste twee weken kun je gratis proberen, daarna wordt je free trial omgezet in een lidmaatschap van een jaar. Het nieuwe platform verbindt hotels en consumenten direct met elkaar en hotels betalen geen commissie, dus er hoeven geen marges naar the middleman. Hierdoor betaal jij dus gegarandeerd de laagste prijs. Ook vind je bij Bidroom geen dwingende pushmeldingen als ‘boek nu, deze accommodatie is bijna uitverkocht’. Je kunt dus in alle rust op zoek naar jouw volgende trip – lekker in Nederland óf in het buitenland!

De unieke technologie van Bidroom vergelijkt prijzen van andere boekingsplatformen en berekent automatisch een korting hierop, zodat leden altijd goedkoper uit zijn. Met een gemiddelde boeking bespaar je als klant 34 euro. Dat extra geld is natuurlijk altijd lekker tijdens je vakantie. Vanaf het moment dat je lid bent, kun je onbeperkt boeken. Ook krijg je leuke extra voordelen. Zo biedt Avis bijvoorbeeld 15% korting op autohuur aan Bidroom-leden. Tel dat op met de gemiddelde korting per boeking voor een extreem zonnige uitgangspositie, waarbij je lidmaatschap al binnen één boeking is terugverdiend. En aangezien de meeste mensen het vaak niet bij één reisje per jaar houden, kan dit lidmaatschap je veel extraatjes opleveren!

Bidroom werkt voor én met haar leden. Het platform is een eerlijk alternatief voor hoteliers, waardoor het een betere propositie heeft naar de consument. Ook werkt het platform samen met grote partners als Visa, Avis en Privium. Ben jij premium Visa-kaarthouder? Dan heb je geluk! Alle 12 miljoen premium Visa-kaarthouders in Europa krijgen namelijk gratis toegang tot het platform. Hoteliers hebben het voordeel dat er geen commissie betalen, maar ze betalen een vast bedrag per jaar. Door de recente pandemie biedt Bidroom alle Nederlandse hotels gedurende 2020 de mogelijkheid om geheel gratis van het platform gebruik te maken.

Enthousiast geworden? Check bidroom.com en boek je volgende trip!