Vive la France

Club Med heropent La Palmyre Atlantique

Op zoek naar een luxe, ontspannen vakantie waar je ultiem kunt genieten? Dan denken we vaak aan een heerlijk exotisch eiland, maar de mooiste plekjes ter wereld hoeven niet altijd ver te zijn. Club Med’s La Palmyre Atlantique in Frankrijk is volledig gerenoveerd, uitgebreid en vanaf vandaag geopend. Een waar pareltje aan de Atlantische kust, op slechts 1,5 uur rijden van Bordeaux!

La Palmyre Atlantique is het allereerste Club Med-resort met vier drietanden aan zee in Frankrijk. Het ruime resort van 25 hectare ligt direct aan zee én in een bos en combineert een premium ervaring met de beroemde Club Med-sfeer. Persoonlijke service, sfeervolle accommodaties, lokaal geïnspireerde architectuur, verfijnde eet- en loungemogelijkheden, kinderopvang, een rijk excursie-aanbod, meer dan negentien sportfaciliteiten en een heerlijke Spa by Décleor. Alles is aanwezig voor een unieke en complete vakantie-ervaring voor jong en oud.

Het resort telt in totaal 412 kamers, die volledig zijn afgestemd op de behoeften en interesses van verschillende gasten. De nieuwe gebouwen liggen minimaal 300 meter van het strand, om zo de prachtige natuur in stand te houden. Ook naar het binnenland toe houdt Club Med rekening met de omliggende bossen en beschermde vogelsoorten.

De kamers van het Palmyre Atlantique bevinden zich in vier zones, waarvan iedere ruimte volledig is geïnspireerd door de lokale omgeving. De Forest zone beschikt over prachtige bungalows die geïnspireerd zijn op bekende huisjes van de oesterkwekers. De Marina zone, die het dichtst bij de oceaan ligt, heeft prachtige kamers in de charmante gekleurde huisjes. De nieuwe kamers in de Dune zone zijn ideaal voor koppels én dichtbij de Zen Pool. De Golf Lodges zone, met mooie golf lodges in de buurt van het golfterrein, is juist perfect voor gezinnen die de rust komen opzoeken. Voor ieder wat wils!

Bij een perfecte vakantie hoort natuurlijk ook heerlijk eten. Het resort beschikt over twee restaurants die een grote focus hebben op streekproducten én producten uit de zee. Naast culinaire hoogstandjes geniet je van de lekkerste Franse wijnen en cognacs. In de wijn- en cognackelder van de Gourmet Bar vind je bekende wijnen en cognacs uit de omgeving, zoals een heerlijke Bordeaux, Cognac en Saint Emilion.

Ben je een echte sportliefhebber? Ook dan is Club Med de place to be! Naast zeilen, fietsen, mountainbiken en de beach bootcamp kun je er ook leren kitesurfen, golfen, tennissen, paardrijden en boogschieten. De groepssportlessen zijn bij Club Med altijd inbegrepen in het premium all-inclusive arrangement. Het vernieuwde Palmyre Atlantique ligt in het departement Charente-Maritime, waar veel bezienswaardigheden en activiteiten te ontdekken zijn. Van een avontuur in het bos van La Coubre tot smaakvol dineren in Mornac-sur-Seudre en wijnboeren bezoeken in Bordeaux en Charente. Een prachtig gerenoveerd resort in bijzondere omgeving én onze nieuwe favoriete plek voor een ontspannen vakantie!

Wil je meer weten over het Palmyre Atlantique resort? Check www.clubmed.nl/La-Palmyre-Atlantique voor meer informatie.