ROOD FLUWEEL & VERSE ROZEN

Dít hotel in Parijs is mateloos populair bij wereldsterren

Weekendje Parijs op de planning staan? Breng dan zeker eens een bezoek aan het luxueuze en exclusieve Hôtel Costes in het centrum van de stad. Van verse rozen naast je bed tot een intieme binnentuin waar je waanzinnig kunt lunchen: niet voor niets zijn sterren als Kim Kardashian, Beyoncé en Selena Gomez dol op deze plek.

Het hotel is gelegen in het 1e arrondissement van Parijs waardoor (bijna) alle bezienswaardigheden op loop-, fiets- en stepafstand zijn. Bij binnenkomst komt direct de populaire huisgeur van het hotel je tegemoet. De geur is een mix van gewaxt hout, rum, mahonie, bittere sinaasappelschil, paprika en eikenmos. Goed nieuws: je kunt de geur ook mee naar huis nemen, onder andere in de vorm van een geurkaars, eau de toilette en massageolie.

Het hotel ademt een romantische sfeer met rood fluweel, fashionable waiters, kamers in barokstijl en verse rozen naast het bed. Neem plaats aan de open haard voor een kop citroenthee en drink een glas champagne aan tafel in de populaire en overdekte binnentuin. Afzakkertje na het diner? Neem dan plaats aan de hotelbar. Deze bar ligt ietwat verscholen in het hotel, maar wanneer je deze betreedt, waan je je in ultieme Franse nachtclubsferen. Two negroni, please!

LEES OOK: ZES ZONNIGE BESTEMMINGEN IN HET LAAGSEIZOEN

Kijk binnen!