droomreis-op-een-luxe-jacht-min

De indrukwekkende kust van Kroatië

Droomreis op een luxe jacht

Cruisend op een luxe jacht langs de kust van Kroatië ontdek je de mooiste plaatsen van het land. De luxe van een hotel, de afwisseling van een rondreis, de gezellige drukte van pittoreske stadjes en prachtige zonsondergangen op het dek van het schip. Een cruise op de Adriatische kust is de perfecte keuze voor een indrukwekkende trip!

Het is niet moeilijk om verliefd te worden op Kroatië. De azuurblauwe zee steekt fel af tegen de lichte rotskusten, die gesierd worden door authentieke stadjes met karakteristieke huisjes met oranje daken. Voor de Kroatische kust liggen vele eilanden met ‘verstopte’ standen en gezellige havens. De perfecte manier om al het moois van de regio op je in te laten werken is per boot, óf nog beter: met een luxe jacht!

Tijdens reizen op het water ervaar je veel ontspanning. Geen files, tolpoorten of drukke vliegvelden, maar zon, zee en een heerlijke zomerbries. All Ways Cruises biedt de meest bijzondere cruises langs de allermooiste plaatsen van Kroatië. Bijvoorbeeld met de gloednieuwe M/Y Adriatic Always – een modern en intiem jacht met achttien kajuiten, een restaurant, zonnedek, jacuzzi, zwemplateau én loungebar. Perfect om heerlijk te relaxen tijdens het varen en van het prachtige uitzicht te genieten.

Naast de bijzondere kustlijn van Kroatië, biedt het land ook veel natuur, cultuur en avontuur. De beroemde meren van Plitvice, de mooie stad Rab op het gelijknamige eiland of de oude vestigingsstad Dubrovnik – die wereldberoemd werd door opnames voor hitserie ‘Game of Thrones’. Passagiers krijgen excursies aangeboden die de mooiste spots van het land laten zien.

Wil jij Kroatië bewonderen vanaf de Adriatische kust? Boek jouw unieke reis al vanaf €2.830. Check hier voor voor meer informatie.