#CroatiaLongDistanceLove

Geniet virtueel van Kroatië

Helaas kunnen we voorlopig nog even niet op vakantie en kunnen we onze liefde voor reizen even niet naleven. Om tóch in contact te blijven met reizen en onze favoriete bestemmingen lanceert het Kroatisch Verkeersbureau een nieuw concept dat Kroatië naar jou brengt: #CroatiaLongDistanceLove.

In deze onzekere tijden is het belangrijk om optimistisch te blijven. Het Croatian National Tourism Board wil de sterke positie van Kroatië in de wereldwijde toerismebranche zichtbaar houden door intensieve communicatie op social media. Met het concept willen ze reizigers herinneren hoe uniek, rijk en divers het Kroatisch toeristische aanbod is. Met #CroatiaLongDistanceLove nodigen ze reisliefhebbers uit om Kroatië vanuit hun eigen huis te bewonderen én ontdekken.

Ook is er een speciale #CroatiaLongDistanceLove-bestemmingspagina op de website, waar prachtige video’s, foto’s en interessante facts te vinden zijn. Geniet van een virtuele wandeling in Dubrovnik, een kajaktocht op de Zrmanja-rivier en zeil virtueel op de Kornati-eilanden. Ook kun je het binnenland van Kroatië verkennen, zien hoe traditionele Kroatische gerechten of dranken worden bereid, locaties ontdekken die gebruikt worden voor het opnemen van populaire tv-shows en films en lezen over interessante Kroatische legendes. Kroatië is nu, net als lange-afstands-liefde, slechts een muisklik verwijderd voor reisliefhebbers over de hele wereld!