Sneaker news

AriZona & Adidas Lanceren Superstar Sneaker Collection

Een goede sneaker mag natuurlijk niet ontbreken in onze schoenenkast. Helemaal niet in deze tijden waar we veel lange wandelingen maken om toch een beetje te blijven bewegen. Speciaal voor alle sneaker lovers lanceren AriZona en Adidas een gloednieuwe Superstar Sneaker Collection. De iconische Superstar is in een zomers jasje gestoken en is versierd met AriZona-details!

Na de eerste sneaker lancering van AriZona & Adidas in 2019, die alle verwachtingen overtrof, komen AriZona en Adidas Originals terug met een overtreffende samenwerking. De nieuwe sneaker-ontwerpen zijn geïnspireerd op de iconische AriZona-beelden met vier nieuwe kleurstellingen van het Adidas Superstar-silhouet. Natuurlijk inclusief het bloesemontwerp dat zo geliefd is bij AriZona fans. De collectie bevat speelse AriZona details en de slogan ‘Have an Iced Day’, die op de buitenkant is geborduurd. Elke sneaker wordt geleverd met de herkenbare kersenbloesemveters.

Het Amerikaanse AriZona Beverages, opgericht in Brooklyn N.Y. in 1992, is een familiebedrijf, dat inmiddels de #1 kant-en-klare ijsthee in Amerika is en een unieke positie in de wereldwijde drankenindustrie heeft. AriZona betaalt nooit voor blitse reclamecampagnes om de loyaliteit van de consument te vergroten, maar loopt constant voor op de trends op een unieke manier. Dit keer dus met een toffe sneaker collectie, in samenwerking met een van ’s werelds meest toonaangevende sportmerken. De Adidas Superstar is al jarenlang een waar sneaker icoon, en is voor deze samenwerking dus geheel in AriZona-stijl ontworpen.

De AriZona x Adidas Original Superstar sneakers zijn vanaf vandaag te koop via adidas.nl/arizona.