Inspirerende samenwerking

Audemars Piguet X Ralph & Russo

Audemars Piguet lanceert met trots haar samenwerking met het Britse luxe modehuis Ralph & Russo. In navolging van Audemars Piguets toewijding om dialogen tussen creatieve velden te stimuleren, brengt deze samenwerking twee familiebedrijven samen die worden gedreven door onafhankelijkheid en toewijding aan eeuwenoud vakmanschap, creativiteit en heruitvinding.

De nieuwste Royal Oak-modellen en Royal Oak Concept-modellen zullen dit najaar een aanvulling zijn op de Spring/Summer 2021 Prêt-à-Porter-collectie van Ralph & Russo, om het begin van de samenwerking te markeren.

De combinatie tussen Ralph & Russo en Audemars Piguet biedt een exclusieve kijk op de natuurlijke synergie tussen de wereld van Haute Horlogerie en luxe mode. Door inventieve ontwerpen te combineren met de technische precisie van eeuwenoude vaardigheden blijft savoir-faire de kern van beide merken. Met teams van hoogopgeleide ambachtslieden, ieder expert op gebied van oud en nieuw, herinterpreteren en ontwikkelen Ralph & Russo en Audemars Piguet hun vaardigheden consequent om baanbrekende trends binnen hun branche te zetten, terwijl ze mensen over de hele wereld samenbrengen door middel van de unieke taal van emotie.

Bekijk hier de tofste beelden van de campagne: