P.C. Hooftstraat

Binnenkijken bij de nieuw ontworpen Louis Vuitton-winkel in Amsterdam 

Liefhebbers van Louis Vuitton opgelet: na vier jaar verbouwen in de P.C. Hooftstraat heeft Louis Vuitton de deuren van haar nieuw ontworpen winkel heropend. Een eerbetoon aan de expertise en het Nederlandse erfgoed van het gebouw.

De nieuwe gevel van de winkel in de P.C. Hooftstraat brengt een eerbetoon aan het architecturale erfgoed van het gebouw. Het pand met zijn originele ankers en opvallende omlijsting vervaardigd uit hergebruikt eikenhout, nodigt klanten uit om naar binnen te stappen en de nieuwe ruimte van het huis te ontdekken. Binnen is een zorgvuldig samengestelde selectie meubels en kunstwerken te vinden van bekende Nederlandse kunstenaars en designers.

Voor het eerst is het volledige productassortiment van het huis in Nederland te vinden, verdeeld over drie verdiepingen, waaronder ready-to-wear, lederwaren, schoenen, parfums en accessoires voor dames en heren, maar ook uitzonderlijke items en limited editions. Een eigen ruimte voor horloges en sieraden maakt het nieuwe aanbod compleet, naast een uitgebreide selectie van de iconische koffers, tassen en reisaccessoires van het huis.