van regen tot hittegolf

De modeweek van koningin Máxima

Van regen tot hittegolf, zoals altijd zag koningin Máxima er weer stijlvol uit vorige week. Zo bezocht de koningin Rotterdam met een wel heel opvallende accesoire, namelijk een oranje tas met kikker als hengsel! Verder bracht ze een streekbezoek aan de Gelderse Vallei in de provincie Gelderland en hield Máxima een toespraak tijdens de opening van het schooljaar op de Hanzehogeschool in Groningen in een feloranje jurk. Bekijk hier alle outfitdetails!

Werkbezoek herstel dichtbij

Koningin Máxima bracht op 30 augustus een werkbezoek in het kader van het programma Herstel Dichtbij – Samen voor Geestelijke Gezondheid. Dit programma is een gezamenlijk initiatief van het Oranje Fonds en Stichting. Tijdens deze regenachtige dag, droeg Máxima een zonnige printje, namelijk een ruimvallende blouse in de kleuren roze, groen, blauw en geel. Om de kleurenexplosie nog wat krachtiger te maken, heeft de koningin het nieuwe kledingstuk gecombineerd met oranje accessoires en een wel heel opvallende oranje tas met een kikker als hengsel!

ZIE OOK: DÍT DRAAGT KONINGIN MÁXIMA TIJDENS DE HITTE

Beeld: ANP

Streekbezoek Gelderland

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brengen bezochten op 31 augustus de Gelderse Vallei in de provincie Gelderland. Het koninklijk Paar bezocht de gemeenten Nijkerk, Barneveld, Scherpenzeel, Ede en Wageningen. Tijdens het bezoek droeg Máxima haar felgroene outfit van het merk Natan die ze ook tijdens Koningsdag 2023 droeg.

ZIE OOK: DÍT DROEGEN KONINGIN MÁXIMA EN DE PRINSESSEN OP KONINGSDAG 2023

Beeld: ANP

Opening hogeschooljaar bij Hanzehogeschool Groningen

Koningin Máxima hield op 5 september een toespraak bij de Hanzehogeschool in Groningen ter gelegenheid van de opening van het hogeschooljaar 2023-2024. Het thema van de opening is ‘Je doet ertoe!’. Tijdens dit bezoek droeg Máxima een van haar favoriete jurken van het merk NATAN in de kleur oranje. De hoed die de koningin droeg is gemaakt door kamenier Jolanda.

Beeld: ANP

bron: modekoninginmaxima.nl