Hittegolf chique

Dít draagt koningin Máxima tijdens de hitte

Hittegolf chique! Ondanks de tropische hitte zag koningin Máxima er, zoals altijd, weer stijlvol uit afgelopen week. Zo bezocht ze een presentatie over een onderzoek naar stress en prestatiedruk onder studenten in het hoger onderwijs en vond het jaarlijkse diplomatendiner plaats. Daarnaast verscheen onze koningin in een sportieve outfit tijdens de Ocean Race in Den Haag, een van de grootste zeilwedstrijden ter wereld, om de deelnemers enthousiast aan te moedigen. Bekijk hier alle outfitdetails!

Ocean Race

Op zondag 11 juni verscheen koningin Máxima in Den Haag bij de zesde etappe van de Ocean Race, een van de grootste zeilwedstrijden ter wereld. De tien deelnemende teams van de race rond de wereld stoppen in Den Haag voordat ze aan de laatste etappe naar Genua beginnen. Máxima koos voor een casual look in een bijpassende kleur voor deze gelegenheid namelijk: donkerblauw. Onze koningin maakt de look af met een saddle-bag van Chloé en een zonnebril van Ferragamo.

ZIE OOK: DE MOOISTE LOOKS VAN KONINGIN MÁXIMA OP EEN RIJ

Beeld: ANP

Bezoek woningbouwproject in Rijnsburg

Na het bezoek aan een Haags buurthuis, bezocht Máxima diezelfde dag een woningbouwproject in Rijnsburg. Voor deze gelegenheid liet Máxima haar witte blouse aan en werd de maxi-rok van Etro verwisseld voor een luchtige culotte van Natan. De oorbellen verving Máxima voor zandkleurige hangers van Maison Belle en uiteraard stond veiligheid op nummer één en konden werkschoenen en een bouwhelm niet ontbreken.

Beeld: ANP

Presentatie rapport Harder Better Faster Stronger

Koningin Máxima verscheen op 14 juni samen met minister Dijkgraaf van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap bij de presentatie van het rapport ‘Harder, Better, Faster, Stronger?’, een onderzoek naar stress en prestatiedruk onder studenten in het hoger onderwijs. Koningin Máxima en minister Dijkgraaf spraken hier met studenten en docenten over de onderzoeksresultaten en nemen deel aan een workshop over de mentale gezondheid van jongeren. Onze Koningin verscheen in een prachtige turquoise omslagjurk met bijpassende oorbellen. Máxima combineerde look met beige pumps.

ZIE OOK: DÍT DROEGEN KONINGIN MÁXIMA EN DE PRINSESSEN OP KONINGSDAG 2023

Beeld: ANP

Diplomatendiner

Tijdens het jaarlijkse diplomatendiner, dat dit jaar plaats vond op 14 juni, verscheen Máxima in een kanten rok en top van ontwerper Claes Iversen. De rok droeg onze koningin eerder tijdens Prinsjesdag in 2016. De top en rok zijn gemaakt van goudkleurige zijde satijn en donkerblauw kant, een grove kantsoort met open achterkant en reliëf. Voor een extra feestelijk effect is het blauwe kant versierd met pailletten in dezelfde kleur. Het kleine, saffieren diadeem dat Máxima droeg was vroeger, toen koningin Emma het juweel in 1879 cadeau kreeg van koning Willem lll, nog een collier.

Beeld: ANP

ZIE OOK: DÍT DROEGEN PRINSESSEN AMALIA EN ARIANE TIJDENS HET KONINGSDAGCONCERT

bron: modekoninginmaxima.nl