De mooiste looks van koningin Máxima op een rij

Zoals we inmiddels weten is onze koningin een echte modeliefhebber en verschijnt zij altijd in bijzondere, koninklijke looks tijdens werkbezoeken en andere afspraken. Ook deze maand stond de agenda weer vol met afspraken; van Milan Design week tot het Koningsdagconcert. Bekijk hier haar mooiste looks!

B for Good Leaders Summit

Tijdens het bezoek aan Curaçao in februari 2023 droeg Máxima tijdens carnaval op het Brionplein een lang gestreepte jurk van het modehuis NATAN en sleehakken van Gianvito Rossi. Tijdens dit bezoek maakte prinses Amalia kennis met het Caribisch deel van Nederland.

Beeld: ANP

Milan Design Week

Koningin Máxima verscheen in een opvallend ontwerp van de Nederlandse designer Claes Iversen. Een beige trenchcoat compleet voorzien van gouden ringen en cut outs. Ondanks dat de jas uit de collectie van 2019 komt, is dit de eerst keer dat we de koningin erin zien. Tijdens het besloten diner in Milaan droeg Máxima een gouden jurk van losgeweven zijden en metal twill van Claes Iversen, waar ze vaker ontwerpen van draagt.

ZIE OOK: DEZE KLASSIEKERS STEEKT CARTIER IN EEN NIEUW JASJE

Bezoek aan het Anne Frank Huis

Samen met presidentsvrouw Brigitte Macron bezocht Máxima het Anne Frank Huis onder leiding van algemeen directeur Ronald Leopold. Máxima droeg een rode jurk van het Belgische modehuis NATAN. De jurk is halflang en heeft borduurwerk op huidkleurige tule. De mantel met reverskraag is geïnspireerd op couture van de jaren vijftig en is gemaakt van zacht geweven, rode wol.

Beeld: ANP

Koningsdagconcert

Tijdens het Koningsdagconcert waar de prinsessen Amalia en Ariane als verassing langs, droeg Máxima een bekende avondjurk van Rebecca Ravenel. Wat de prinsessen tijdens dit verrassingsbezoek droegen, lees en zie je hier.

ZIE OOK: DIT IS DÉ MUSTHAVE JEANS VAN DIOR

Via: modekoningingmaxima.nl