LADY FRIENDLY

DEZE NOVELTIES VAN AUDEMARS PIGUET ZIJN GESCHIKT VOOR DE SLANKERE POLS

Audemars Piguet lanceert nieuwe lady friendly novelties waar ons hart sneller van gaat kloppen, speciaal voor de slankere damespols. Een bijzonder authentiek vakmanschap waar passie samenkomt in de uurwerken. Bekijk hier de nieuwste lady friendly novelties van het Zwitserse horlogehuis.

AUDEMARS PIGUET ROYAL OAK IN 34 MM

Audemars Piguet presenteert de Royal Oak Selfwinding met een diameter van 34 mm voor een elegante uitstraling. Het eerste model is uitgevoerd in 18-karaats roségoud met een nieuw levendig roze wijzerplaat. Het tweede horloge combineert roestvrij staal met roségoud om een krachtige tweekleurige esthetiek te creëren, die doorloopt op de wijzerplaat. Aangedreven door het zelfopwindende kaliber 5800, zijn deze modellen geschikt voor de kleinere polsen.

AUDEMARS PIGUET ROYAL OAK FROSTED GOLD IN 37 MM

De nieuwe versie van de Royal Oak Frosted Gold Selfwinding, wordt geleverd in een 37 mm kast die volledig is vervaardigd uit 18-karaats geelgoud. Het glinsterende effect van de gehamerde gouden kast en armband wordt benadrukt door een gerookte gouden wijzerplaat met een zonnestraaleffect, waardoor contrast en diepte aan het horloge worden toegevoegd. Ook dit horloge is ideaal voor kleinere polsen en wordt aangedreven door het zelfopwindende kaliber 5900, dat elegantie en prestaties combineert.

AUDEMARS PIGUET ROYAL OAK FROSTED GOLD IN 37 MM

Audemars Piguet 37 mm Royal Oak

De twee nieuwe versies van de 37 mm Royal Oak Selfwinding zijn beschikbaar in 18-karaats rosé of witgoud. De witgouden uitvoering combineert de sprankeling van briljant geslepen diamanten met een lichtgroene kleur, terwijl het roségouden horloge briljant geslepen diamanten, gesorteerde blauwe saffieren en een lichtblauwe tint samenbrengt.

AUDEMARS PIGUET 37 MM ROYAL OAK FLYING TOURBILLON

De nieuwe versie van de Royal Oak Selfwinding Flying Tourbillon Extra-Dun (RD#3) in 37 mm is voor het eerst uitgevoerd in 18-karaats witgoud. De esthetiek van het nieuwe horloge is geïnspireerd op de twee modellen van 39 en 37 mm RD#3 in roestvrij staal die in 2022 zijn uitgebracht ter gelegenheid van de 50e verjaardag van de Royal Oak. De nieuwe versie combineert echter zijn 18-karaats witgouden kast en armband met een lunet bezet met baguette-geslepen diamanten voor rijke lichtspelingen. Daarnaast bevat de wijzerplaat een nieuwe kleurstelling met een Petite Tapisserie in diep gerookte blauwe tinten en baguette-geslepen diamanten uurmarkeringen. Aangedreven door het ultra-dunne zelfopwindende kaliber 2968 van de Manufacture met een dikte van slechts 3,4 mm, zet dit vakmanschap de reeks gecompliceerde horloges van Audemars Piguet voort voor de slankere polsen.

 Royal Oak Selfwinding Flying Tourbillon Extra-Thin (RD#3) in 37 mm

ZIE OOK: HET NIEUWE AP HOUSE