Olympische Spelen

DRIE PRACHTIGE (EN LIMITED!) OMEGA WATCHES SPECIAAL GEMAAKT VOOR TOKYO 2020

SEAMASTER AQUA TERRA TOKYO 2020 LIMITED EDITION

Limited in slechts 2020

Net als de atleten op de Olympische Spelen presteert OMEGA’S Seamaster Aqua Terra prachtig op het land en in het water. Voor dit sportieve Tokyo 2020-model heeft OMEGA de eerste keramische wijzerplaat van de collectie geïntroduceerd – vervaardigd met een gepolijste blauwe afwerking en een lasergegraveerd Tokyo 2020-embleem.

De symmetrische kast van 41 mm is gemaakt van roestvrij staal en heeft een achterkant van saffierglas met een embleem van de Olympische Spelen van Tokyo 2020. Het horloge is gelimiteerd tot slechts 2.020 stuks – het jaar waarin de Olympische Spelen in eerste instantie plaats zouden vinden. Binnenin wordt het uurwerk aangedreven door het OMEGA Master Chronometer Calibre 8900, dat de hoogste standaard van precisie en magnetische weerstand in de Zwitserse industrie levert.

SEAMASTER PLANET OCEAN TOKYO 2020 LIMITED EDITION

Een Japans tintje

Elk gastland van de Olympische Spelen brengt een unieke flair en cultuur naar het evenement. Japan is geen uitzondering! OMEGA kijkt uit naar zijn tijd in Tokio en heeft deze patriottische Seamaster gemaakt met een echt Japans tintje. De kast van 39,5 mm is van roestvrij staal en heeft een witte keramische ring met zijn duikschaal in OMEGA LiquidmetalTM. Als eerbetoon aan het jaar Tokyo 2020 is het cijfer 20 op de lunette gevuld met rood vloeibaar keramiek. De gepolijste witte keramische wijzerplaat zet het Tokyo-thema voort met een speciale centrale secondewijzer van een lolly! De vlag van Japan is prachtig weergegeven en de punt is gemaakt met een gelakte rode stip.

Dit uurwerk is net als de Aqua Terra Tokyo beperkt tot slechts 2.020 modellen en wordt aangedreven door het OMEGA Master Chronometer Calibre 8800 en heeft een achterkant van saffierglas met een overgebracht Tokyo 2020-embleem. Het wordt geleverd op een witte leren band en bevat een roestvrijstalen armband en een extra NATO-band in de presentatiedoos.

SEAMASTER DIVER 300M TOKYO 2020

Duikershorloge

We zijn allemaal bekend met de duiksport tijdens de Olympische Spelen. Deze Diver 300M is perfect voor een onderwateroceaanomgeving! De kast van 42,00 mm is van roestvrij staal en is gemonteerd met een blauwe keramische bezelring gevuld met een wit geëmailleerde duikschaal. Roestvrij staal wordt ook gebruikt voor de gepolijst-geborstelde armband die naadloos is geïntegreerd in de kast. Als aanvulling op het blauw is er een gepolijste witte keramische wijzerplaat met extra diepte door de lasergegraveerde golven. Achter het saffierglas op de achterkant van de kast, met het overgedragen Tokyo 2020-embleem, staat OMEGA Co-Axial Master Chronometer Calibre 8800 – dat officieel is gecertificeerd door het Zwitserse Federale Instituut voor Metrologie (METAS).