FC XV Expo

Fabienne Chapot pop-up store

Er is weer leven in het oude pand van Hudson’s Bay aan het Rokin in Amsterdam! Fabienne Chapot heeft daar ter ere van het 15-jarig bestaan een pop-up store en expositie FC XV expo geopend, waar je je kunt onderdompelen in de verrassende én kleurrijke wereld van het Nederlandse merk. 

Ervaar de wereld van Fabienne Chapot via verrassende, interactieve installaties ontworpen en opgebouwd door de getalenteerde creatives van the Dutch Institute of Royal Taste (the DIRT). Ontdek hoe het merk is ontstaan, maak kennis met de limited edition capsule The Dream Collection vol exclusieve festive styles en shop de geheel vernieuwde tassen- en accessoirelijn The Originals met knipoog naar de roots van Fabienne Chapot. Speciaal voor deze pop-up experience is er FC XV to go-merchandise ontwikkeld met de kleurrijke, speciaal voor het 15-jarige bestaan ontworpen ‘Sweet 15’-print.

“In de expo komen verleden, heden en toekomst van ons merk op zo’n inspirerende manier samen. Ik ben zo trots en blij om iedereen in deze bijzondere omgeving te mogen verwelkomen om samen onze 15e verjaardag te vieren.”

Fabienne Chapot, CEO & Founder

De voormalige Hudson’s Bay-panden aan het Rokin en de Nes worden omgebouwd van warenhuis tot een nieuw onderkomen voor de medewerkers van Adyen – het snelgroeiende Amsterdamse techbedrijf dat betalingen herdefinieert. Vanaf begin oktober neemt Adyen het eerste pand aan het Rokin in gebruik. Dit gaat samen met de opening van de pop-up ruimte ‘The Store’, wat klanten van Adyen een turn-key winkel op een A-locatie om een tijdelijke winkelervaring te creëren. 

De FC XV expo is tot 20 november geopend aan het Rokin 21. De openingstijden zijn als volgt: maandag, dinsdag en woensdag van 12:00u – 18:00u; donderdag tot vrijdag van 11:00u – 19:00u; zaterdag van 10:00u – 17:00u; en zondag van 12:00u – 17:00u.