Celebrating Every Woman

Hunkemöller X Danielle van Grondelle

Danielle van Grondelle, het eerste curvy topmodel van Nederland én voorloper op de body positivity-beweging, ontwerpt samen met Hunkemöller een nieuwe lingerie- en badmodecollectie. Samen met Hunkemöller hielp zij met haar plussize-expertise bij het samenstellen van de lingerie, nachtkleding en badkleding. De nieuwe ‘Celebrating Every Woman’-campagne is een statement voor empowerment van de Nederlandse vrouw.

Iedere vrouw zou zelfverzekerdheid moeten uitstralen en trots moeten zijn op wie zij is. De collectie zit vol met geweldige vormen, stijlen, kleuren en patronen waar iedereen in kan schitteren en zichzelf kan zijn. De campagne is de derde collectie van Daniëlle met het lingeriemerk. Hunkemöller heeft vrouwen altijd aangemoedigd om hun meest zelfverzekerde en mooie versie van zichzelf te zijn. Ook Danielle van Grondelle heeft een lange weg afgelegd om body positivity naar het niveau te tillen waar het nu is. Zoals ze zelf zegt: “als we sterk en zelfverzekerd zijn, is er een wereld van innerlijke schoonheid die zichtbaar wordt”. Dit innerlijke vertrouwen schemert door in alle items van de collectie, die vol zit met geweldige vormen, stijlen, kleuren en patronen.

De collectie ‘Celebrating Every Woman’ is er in verschillende maten, stijlen en vormen en is duurzamer dan ooit. De collectie bestaat uit lingerie, badmode en nachtkleding en heeft een uitgebreid maatbereik (tot 95H en XXXL). Enkele nieuwe vormen zijn speciaal ontworpen om curves te omarmen. Hunkemöller en Danielle streefden naar een collectie die het zelfvertrouwen een boost geeft middels prachtige ontwerpen met geweldige pasvormen en extra sexy kenmerken in elk stuk.

Voor de lingerie zijn nieuwe duurzame materialen gebruikt zoals kant van gerecycled nylon in de stijlen Lenix en Rabella. Lenix is een niet-voorgevormde beugel-bh met een sterkere vorm en is gemaakt om de split-fit te ondersteunen voor maat 85E en hoger. Rabella is een beha zonder beugel en gaat tot 80G. Alle bh’s worden geleverd met bijpassende ondersteunende slip met een flexibele pasvorm. Ook de andere collectiestukken hebben pasvormen voor lichamen met ronde vormen: met dikkere bandjes, bredere taillebanden en slips met hoge taille om zowel ultracomfortabel als ultra-sexy te zijn. De nieuwe kleurencombinatie van kaviaarzwart en twee verschillende tinten groen (Hedge en Climbing Ivy) worden samengevoegd voor een unieke sexy look.

Met de badkleding duikt de collectie in een inclusief design. Alle items zijn gemaakt in nieuwe flatterende stijlen: gerecycled polyester in blokkleuren, een kleurrijke cinnebar en petroleumgroene print die het Surinaamse erfgoed van Danielle weerspiegelt. Gestructureerde stoffen creëren een gladde afwerking waarmee vrouwen een spetterende indruk achterlaten in het zwembad of een zonovergoten appearance maken tijdens het zonnebaden. Ook besteedt deze collectie extra aandacht aan ondersteuning en comfort van de vormen. Hierbij zijn geen concessies gedaan in een sexy uitstraling. Een speciale mesh voor de slip met hoge taille flatteert de buik bijvoorbeeld sierlijk en zorgt voor een zichtbare taille. De looks kunnen worden afgemaakt met de bijbehorende accessoires in de collectie: van een matching pareo tot een zomerse hoed.