JOSH V lanceert

Mini Me-collectie

Mode-onderneemster Josh Veldhuizen lanceert vandaag haar JV Mini Me collectie. Het moederschap en dochter Alexis hebben haar geïnspireerd deze eerste babycollectie te ontwerpen. Te beginnen met een matching JV Mini Me T-shirt voor moeder en dochter.

Kersverse moeder Josh vindt het leuk om de outfits van haar dochter af te stemmen op haar eigen kledingstijl. Ze houdt van classy looks in neutrale tinten, gecombineerd met af en toe een stoere print of quote. Deze elementen vormden dan ook de basis voor het design van de T-shirts. Daarnaast was er veel vraag naar een baby of kids collectie, waardoor deze babylijn niet langer op zich kon laten wachten. 

‘‘We houden het klein, maar krachtig – startend met deze T-shirts. Ik match nu met Alexis, mijn favorietje, hoe awesome is dat!”, aldus Josh Veldhuizen. 

Sinds 2011 lanceert Josh Veldhuizen stijlvolle en herkenbare collecties die destijds met name uit party styles bestonden en gericht waren op jonge vrouwen die regelmatig in clubs te vinden zijn. Door haar vooruitziende (mode-)blik en persoonlijke invloed werden de collecties al gauw completer en bedienden een steeds ruimere doelgroep. 

Acht jaar later mag het duidelijk zijn dat Josh zelf niet meer elk weekend naar feestjes gaat. Ze heeft namelijk een internationaal bedrijf te runnen en is daarnaast onlangs voor het eerst moeder geworden. Een geheel logische transformatie die dan ook terug te zien is in haar collecties. 

De collecties zijn door de jaren heen volwassen geworden, gericht op ambitieuze en hardwerkende vrouwen, moeders, maar vooral voor elke vrouw die indruk wil maken met haar voorkomen. Tegenwoordig vind je dus ook comfy workwear, cosy knitwear, elegante pakken en de nodige accessoires en schoenen om je day-to-night outfit af te maken.