The perfect candystore

Lianne Tio Luxury

Waan je in een oase van luxe in deze gloednieuwe shop in hartje Rotterdam! Met een exclusieve selectie van merken als Montale, Forte & Manlé, Pure Distance, Roja, Paula Rowan en Karl Lagerfeld is Lianne Tio Luxury dé plek in Nederland voor uniek geuren en accessoires.

Met maar liefst een grootte van 290m2, is deze boetiek alleen daarom al spectaculair te noemen. De prestigieuze gevel en etalages geven een luxe, elegante aanwezigheid aan het straatbeeld van het Weena-Zuid in Rotterdam. Loop de prachtige entree binnen en je waant je direct een oase van rust en luxe. Het interieur is net zo verfijnd als het assortiment, zo biedt iedere ruimte een verrassende dosering van producten en merken. De haptische materialen, de verfijning in de detaillering van de displays, de aandacht voor een uitgebalanceerd klimaat en de perfecte verlichting creëren een unieke beleving.

Haute parfumerie

De geuren en accessoires zijn van de allerhoogste kwaliteit. Naast ambachtelijke parfums met de beste ingrediënten biedt Lianne Tio Luxury inmiddels ook een zéér exclusieve collectie luxeproducten voor zowel dames als heren. Te denken aan designer sieraden, tassen, hoeden, shawls en handschoenen. Zo zijn sommige handtassen alleen verkrijgbaar in Parijs of Milaan en niet eens verkrijgbaar online – maar Lianne Tio Luxury heeft het wél! Wat de drijvende kracht achter de collectie is? De constante zoektocht naar authenticiteit, exclusiviteit en het bijzondere. In elke prijscategorie zijn er dan ook mooie items, zo kun je je eigen street wear approved handtas vinden van €300 tot €15.000,-. Parfum prijzen variëren van €80 tot €1000,- . Vergeet niet dat alles limited is, dus je hebt altijd iets exclusiefs!

Met lege handen de deur uit? Dat is nog niemand gelukt, geloof ons…

Lianne Tio Luxury
Weena-Zuid 142-144
3012 NC Rotterdam
010 404 9602
liannetioluxury.com