Luxe inspiratie

Maillon de Cartier

Cartier introduceert het nieuwe Maillon de Cartier-horloge: een waar stijlstatement. Het juwelenmerk lanceert het horloge met een prachtige campagne met Brits model Kaya Scodelario. Tijd voor wat luxe weekendinspiratie!

De schakelarmband van het Maillon de Cartier-horloge blijft het middelpunt. Het uurwerk speelt met Cartiers klassieke kenmerken die opnieuw zijn ontworpen met een moderne twist. Het horloge is in de eerste plaats ontworpen als juweel door de Cartier watchmaking studios. De volumineuze, rijke kettingschakels geven ultravrouwelijke elegantie aan het uurwerk.

De draaiing van de armband benadrukt het perspectief die mooi in de wijzerplaat blend. Dit zorgt ervoor dat de kast en schakels in één grafische beweging met elkaar verweven raken. Rechthoekige schakels, een zeshoekige wijzerplaat, afgeschuinde randen: het ontwerp van het Maillon de Cartier-horloge vertegenwoordigt de ritmische geometrie van Cartier. Het horloge is verkrijgbaar in 18 karaat geelgoud, 18 karaat witgoud en 18 karaat roségoud en enkelen zijn versierd met prachtige diamanten op de kast, lunette en/of armband.

“We wanted to deconstruct the bracelet and transcend its design through a volume approach. Emotion is in the movement and tension.” 

Marie-Laure Cérède, Timepieces Creation Director

Bekijk hier de mooiste beelden uit de prachtige Maillon de Cartier-collectie!