NIEUW HOOFDTUK

Mary Katrantzou nieuwe creative director lederwaren en accessoires bij BVLGARI

Bvlgari, de iconische Romeinse juwelier die dit jaar 140 jaar bestaat, kondigt met trots de benoeming aan van de gerenommeerde ontwerper Mary Katrantzou als haar allereerste creative director van lederwaren en accessoires. Deze benoeming markeert een nieuw hoofdstuk in de evolutie van het luxemerk, waarbij de grenzen van creativiteit en vakmanschap worden verlegd.

Met een rijke culturele achtergrond en diepgewortelde Grieks-Romeinse invloeden, belichaamt Mary Katrantzou de essentie van Bulgari’s erfgoed. Haar inspiratie put zij uit de ontwerpcodes en syncretisme van Bulgari, en ze staat bekend om haar meesterschap in kleurgebruik en verhalende diepgang. Katrantzou’s aanstelling als creative director belooft een boeiende verbinding tussen erfgoed en innovatie, waarbij ze het alledaagse leven verheft tot een ware kunstvorm.

In haar nieuwe rol zal Katrantzou verantwoordelijk zijn voor het leiden van de creatieve visie achter de lederwaren en accessoires van Bulgari, inclusief de unieke high jewelry collectie van tassen en clutches.

LEES OOK: HET INTERNET GAAT LOS OP DIT NIEUWE ACCESSOIRE VAN FENDI

Haar debuutcollectie zal wereldwijd beschikbaar zijn in de Bulgari-boetieks vanaf augustus 2024.