Stieglitz

Mexique Exotique

Stieglitz presenteert een SS20-collectie geïnspireerd op het rijke en kleurrijke erfgoed van Mexico. De idyllische kerken, de romantische haciënda’s, oude tempels en de mensen! De jaren ’60 spelen in deze collectie een belangrijke rol denkend aan vrouwen die vrijheid vieren, krachtig en uitdagend, dansend in knee-high boots. 

Zachtroze en geel, felgroen en lila en exotische Stieglitz-prints zijn key binnen deze zomerse ‘Mexique Exotique’-collectie. Luchtige jurken worden gecombineerd met de welbekende Stieglitz pakken. Nieuwe toevoegingen binnen collectie zijn de kids varianten op de Corazon en Guadalupe flares en T-shirts en een uitbreiding naar de maat XL/42.

Vijf jaar Stieglitz

Dit jaar vierde Stieglitz haar vijfjarig bestaan boordevol highlights; in maart deed Stieglitz voor het eerst mee aan Amsterdam Fashion Week met een eigen modeshow en in september werd er na veel aanvraag een kids collectie gelanceerd.

De Mexique Exotique’-collectie is verkrijgbaar vanaf 24 januari 2020.

Houd Talkies Magazine in de gaten, want in onze aankomende editie welke vanaf 6 december in de winkels ligt, vind je nog veel meer over Stieglitz!