Watch wishlist

Omega De Ville Trésor

Goed nieuws voor horlogeliefhebbers! Horlogemerk OMEGA lanceert nieuwe modellen in haar stijlvolle De Ville Trésor-collectie, met nieuwe kleuren en materialen. Ware eye-catchers die je look helemaal compleet maken en hoog op onze wishlist staan!

De eye-catching wijzerplaten binnen De Ville Trésor-collectie bevatten 18 karaat Moonshine™-goud, een zijdeachtig patroon en wit parelmoer. De collectie varieert van roestvrijstalen en gouden uurwerken. Op de stalen modellen zijn de wijzers met rodium geplateerd, de gouden edities zijn voorzien van gepolijste wijzers in bijpassend 18 karaat Moonshine™-goud of 18 karaat Sedna™-goud.

De Trésor-collectie biedt een keuze uit leren armbanden in kleuren als rhodium en groen, maar kent ook een gloednieuw 36mm roze model met een nude band. Ook zijn de klassieke Trésor-elementen terug te zien in de nieuwe modellen. Bijvoorbeeld de 38 diamanten die de zijkanten van het horloge versieren en de opvallende diamant op de kroon, geplaatst in de OMEGA-bloem in rood vloeibaar keramiek. Ook heeft elke achterkant een gepolijste spiegelplaat met het bekende ‘Her Time’-design.

Bekijk hier de beelden van de nieuwe De Ville Trésor-modellen: