Let's get this party started!

Festive dress up solutions for ’21

Iedereen houdt wel eens van een feestje. Thuis, met een kleine groep of lekker overdag, je kunt altijd zelf de slingers ophangen. En natuurlijk gaat het om de mensen en de sfeer, maar onderschat de impact van een lekker feestelijk lookje niet! De toon is meteen gezet bij het zien van shimmers en glitters. Wijn smaakt lekkerder uit een mooi glas, mooi opgemaakte borden smaken naar meer en een mooie party dress brengt iedereen in the right mood. OU. heeft daarom speciaal voor de feestdagen anno 2021 een aantal great festive dress up solutions bedacht. We dansen je graag er even doorheen!

1. THE PJ PARTY SUIT

Denk pyjama, stretchy tailleband, 5 course belly expansion proof, zacht stofje. He-le-maal chill.Maar ondertussen zie je er stiekem topfeestelijk uit met vrouwelijke schouders en mouwen en glitterende, gouden polkadots all over. Dus van cosy on the couch tot dansjes op de dansvloer: dit pak is ready

2. THE HARMLESS BOOTS

No painful pumps maar high impact shimmering shining party boots die ‘party’ uitstralen zonder dat ze je voeten killen. Hakken niet te hoog, toch elegant en liftend. Comfy, high quality voetbed dat genoeg steun biedt. Hier kun je de hele dag en avond in doorgaan. Wilde haren zonder blaren. 

3. SWEATER WEATHER PARTY

Stay calm. Draag meer sweaters. Houd je het echt lekker simpel, maar wil je toch die festive knipoog? Voor de feestdagen is er de Rue de Buci-sweater in zwart gemaakt met een limited edition wolfsilhouet voor de volle maan in een prachtig multiple goud lurex borduursel. Zo kun je dus gewoon aankomen in een trui. Stijl wel leuk met een vegan leren broek of rok. 

4. SWITCH THE LOOK

Geen zin om heftig te investeren in party pieces dit jaar? Snappen wij helemaal. Daarom hebben we wel ons best gedaan om stukken te maken die je toujours draagt, maar die met de juiste accessoires helemaal feestproof zijn. Deze jumpsuits zijn mega festive met sieraden, hoed en metallic boots. De witte blousen idem dito. Combineer met vegan leather en vintage sieraden.

5. GO ALL THE WAY

Speciaal voor de mooiste feestjes hebben ze stoffen en materialen ontwikkeld waar ze megafeestelijke blousen en jurken van hebben ontworpen. Gewoon aan doen naar die kerstlunch of die thuisfuif. Met deze goud zilveren lurex versiersels of de unieke gouden sterrenstof is het feest gegarandeerd. Draag het jurkje met zwarte panty en hoge boots. Combineer de blouse met shorts of een goeie pantalon.

6. STYLE UP 

Stijl je feestlook af met Mimi et Toi Jewels, fancy hats, metallic boots en een vintage blazer. Bij OU. hebben ze van alles in la maison om je look, jouw feestje, compleet te maken. Arriveren in een wool long coat doet ook wonderen.