India

Shoeby x Lonneke

Trots zijn we op onze contributor Lonneke en haar nieuwe collectie in samenwerking met Shoeby welke ze gisteravond gelanceerd heeft. Check de toffe items hier!

Fashion lovers opgelet! Shoeby gaat opnieuw een exclusieve samenwerking aan, dit keer met niemand minder dan styliste Lonneke Nooteboom.

‘Lonneke heeft een unieke stijl welke een mooie toevoeging is op de huidige Shoeby-collectie. Door de creatieve klik waren we al snel superenthousiast om samen een collectie te ontwerpen!’

Shoeby-oprichtster Mieke van Deursen

Afgelopen jaar is Lonneke samen met Mieke van Deursen en de Shoeby-stylisten afgereisd naar India waar Lonneke persoonlijk alle stoffen en fournituren heeft uitgekozen en de modellen zelf heeft ontworpen. De collectie kenmerkt zicht door de beste kwaliteit stoffen, de prachtige afwerking en bijzondere details.

DE LONNEKE-SIGNATURE

‘Ik ben heel trots op de collectie want het heeft écht een Lonnekesignature gekregen. Ik haal mijn inspiratie uit de mensen die ik ontmoet, de plekken waar ik kom en soms komt het ook heel onbewust binnen. Al deze inspiratie en mijn passie voor styling heb ik in mijn ontwerpen verwerkt’, vertelt Lonneke. ‘Daarom is deze collectie echt ‘mij’ geworden. Ik zal de hele collectie zelf stuk voor stuk met gepaste trots dragen!’

De collectie zit boordevol key pieces. Dat ene item wat je draagt wanneer je je mooi en sterk wilt voelen.

‘Ga voor één ultieme eyecatcher in je outfit, investeer in tijdloze basics en style daar je outfit mee af, dat is mijn manier van stylen’

Lonneke

VROUWELIJK, STIJLVOL EN NONCHALANT

In de collectie vind je onder andere zeven flowy maxi-jurken met verrassende prints en opvallende snits. Veelal in natuurlijke tinten en door de lange fit en enorme mouwen helemaal passend in het modebeeld van nu. De jurken zijn stuk voor stuk uniek en tof te combineren met een tailleriem en een stoere sneaker of juist wat vrouwelijker met een fijn sandaaltje. De jurken zijn gemaakt van mooie kwaliteit en zitten heerlijk door de oversized fit. De beaded tassels zijn delicaat en handgemaakt waardoor de jurken een luxe uitstraling krijgen. De kraaltjes heeft Lonneke zelf uitgezocht op een drukke markt in India. De collectie is perfect voor een avond uit, op het strand of een dagje rondslenteren in de stad. Elk item uit de collectie heeft een naam uit India. Zo is de Nehru-jurk vernoemd naar de plek waar de prints zijn uitgezocht. De Goa-jurk is weer vernoemd naar de badplaats waar je je even kunt onttrekken aan de Indiase hectiek.

LONNEKE’S FAVOURITES

De Jaipur dress is één van de favoriete items van Lonneke. De lange zwarte maxi-jurk met grote pofmouwen en gouden details is perfect voor een chic tuinfeest of ’s avonds op het strand bij een romantisch diner. Style deze jurk met subtiele accessoires zoals een mooie tailleriem en eenvoudige clutch en style het geheel af met slippers voor een sportieve touch óf heels voor een avondje uit.

Naast de Jaipur-jurk zijn ook de twee maxi-rokken favoriet. Want met een maxi-rok kun je heel veel kanten uit. Combineer het item bijvoorbeeld met een slipper en de witte oversized blouse uit dezelfde collectie voor een ultra vrouwelijke look. Maar je kunt de rok ook combineren met een basic T-shirt uit de Shoeby x Lonneke-collectie, een paar stijlvolle witte sneakers en een leren jack of lange oversized blazer.

De Shoeby x Lonneke-collectie is vanaf nu online verkrijgbaar op shoeby.nl en in vijftig geselecteerde Shoeby-winkels.