shoppen in zijn kledingkast

Vijf fashion items van je partner die jij perfect kunt dragen

Als het gaat om het lenen van kleding van je partner, zoon of opa , zijn er altijd wel een paar items die je kunt dragen. De Nederlandse Parisienne Renée Koudstaal deelt met jou als insider alles over de wereld van tijdloze elegantie, self-care, nonchalante imperfectie en puur genieten. Kortom: dat waar de Parisiennes zo ontzettend goed in zijn. Renée tipt welke vijf stijlvolle stukken je kunt lenen van hem!

1. Cashmere Lange Jas

Draag een cashmere lange jas met een riempje om je taille te accentueren.

ZIE OOK: MEER PARIJS IN JE KLEDINGKAST

2. Oversized Shirt met Ruitje

Een oversized shirt met een ruitje kan je casual outfit pimpen. Probeer de mouwen op te rollen en te combineren met een zijden sjaaltje en draag dit geknoopt of scheef. Combineer dit met enkellaarsjes van om de look af te maken.

3. Vest

Een vest is een veelzijdig kledingstuk dat je op verschillende manieren kunt stylen. Accentueer je taille met een ceintuur en combineer het met een (faux)leren broek van voor een stoere uitstraling.

4. Oversized Shirt

Maak een stoere outfit door een oversized shirt te combineren met boots van en een leren rokje. Rol de mouwen op en stijl je outfit af met gouden accessoires.

5. Geruite Blazer

Geef een chique draai aan een geruite blazer door een ceintuur in de taille te dragen. Combineer het met een opvallend T-shirt eronder.

ZIE OOK: 9X WIJDE BROEKEN VOOR EEN CHIQUE EN COMFY LOOK

Bekijk hier hoe de Nederlandse Parisienne Renée Koudstaal de items uit de kast van haar partner styled!

renee-k.com