Wait, What?!: Nederlandse OppoSuits-pakken te zien in nieuwste videoclip Beyoncé

Wait, What?!

Nederlandse OppoSuits-pakken te zien in nieuwste videoclip Beyoncé

In de op 17 juli gelanceerde videoclip van zangeres Beyoncé zijn veertig knalroze pakken van het pionierende Nederlandse kledingmerk OppoSuits prominent in beeld. De videoclip is gemaakt voor ‘Spirit’, het nummer dat de zangeres zingt in Disney-film The Lion King, die maandagavond in Nederland in première is gegaan. Beyoncés videoclip is in een paar uur tijd al meer dan anderhalf miljoen keer bekeken op YouTube.

40 roze pakken

Naast beelden uit The Lion King, zijn in de 4,5 minuut durende videoclip groepen dansers in felgekleurde kleding te zien, waaronder veertig pakken van het Nederlands kledingmerk OppoSuits. Beyoncé staat zingend tussen een groep mannen die allen in hetzelfde kostuum gehuld zijn. OppoSuits, dat bekend staat om zijn kleurrijke designs, leverde de roze pakken voor de clip. Guus Bakker, CEO en co-founder van OppoSuits, is trots op de samenwerking. “Dat de stylist van zo’n grote artiest bij ons aanklopt is natuurlijk een eer. Dit zegt veel over onze positie in de Amerikaanse markt”.

The Lion King

Sinds 17 juli draait de live-action remake van de hitfilm uit 1994 in de bioscoop. Het nummer Spirit is onderdeel van Beyoncés nieuwe album ‘The Lion King: The Gift’, wat op 19 juli gelanceerd wordt en volledig geïnspireerd is op de film. Beyoncé is niet alleen te horen op het soundtrackalbum; ze vertolkt ook de rol van Nala in de film.

www.opposuits.nl