Weekendtip

WINONAH’s Spring Bazaar

Met de komst van de eerste lentezonnestralen van 2019, organiseert designer en stijlicoon Winonah de Jong, in het eerste weekend van april, de meest high-end Closet Sale van het jaar! Winonah, die naast modeontwerper te boeken gaat als een van de best geklede vrouwen van Nederland én tevens bekend staat om haar jaloersmakende persoonlijke garderobe, geeft hiermee wel hele nieuwe betekenis aan de term ‘Spring Cleaning’.

Op zaterdag 6 en zondag 7 april 2019, zal een white space in hartje Amsterdam omgetoverd worden tot een modewalhalla, waar alle echte fashion lovers terecht kunnen voor ruim 1900 designer items uit de persoonlijke garderobe van Winonah de Jong. Denk aan: kleding, It- bags, killer heels, sneakers, swimwear, loungewear, eyewear, en andere must haves van merken als: Azzedine Alaïa , Chanel, (old) Céline, Balmain en meer.

Tijdens WINONAH’s Spring Bazaar vindt je tevens ruim 2300 samples en stock (SS16 tot FW18-19) van haar gelijknamige high-end dames modelabel WINONAH, waarin menig internationale A-listers gespot zijn zoals: Katy Perry, Kourtney Kardashian, Gigi Hadid en Ashlee Simpson. 

Steun aan SOS Kinderdorpen
Een gedeelte van de opbrengsten van De Jong’s persoonlijke garderobe zal gedoneerd worden aan SOS Kinderdorpen. Een organisatie die de moeder van twee een warm hart toedraagt en waar ze zich al 10 jaar voor inzet als ambassadeur.
 
Winonah de Jong zal tijdens WINONAH’s Spring Sale aanwezig zijn voor een social media prooffotomoment!

Meld je wel even aan, want zonder inschrijving en aantoning on the day ‘confirmation email’ kom je helaas niet binnen.
https://www.winonah.com/service/spring-bazaar/