BY MARIA GRAZIA CHIURI

Zien: Celebs in Dior

Op 23 maart vond de officiële opening van de nieuwe Dior Boutique op de Dam in Amsterdam plaats. De nieuwe Dior boutique op de Dam telt drie ruime verdiepingen waar de Dior Cruise en Summer 2023 collectie samen met klassieke en ready to wear items perfect tot uiting komen. Daarnaast vind je hier verschillende modellen van de iconische Saddle Bag en Lady Dior tassen maar ook de ‘exotic’ tassen van het merk! Naast de uitgebreide damescollectie bevindt zich op de bovenste verdieping de herencollectie. Het was een feestelijke avond met bijzondere gasten zoals prinses Margarita de Bourbon de Parme, Elise Schaap en Bracha van Doesburgh, allen gehuld in Dior By Maria Grazia Chiuri!

Bracha van Doesburgh

Bracha van Doesburgh straalde in een Dior Cruise 2023 wit kanten jasje en rok met Dior schoenen. Daarbij droeg ze een witgoud en diamanten Rose des Vents ring samen met Rose des Vents oorbellen in witgoud, diamanten en onyx van Dior Joaillerie.

Elise Schaap

Elisa Schaap verscheen in een Dior Fall-Winter 2022-2023 zwarte jurk van wol en zijde gecombineerd met Dior schoenen. Daarbij droeg ze ook een Bois de Rose oorbel, ring en armband in roze goud en diamanten van Dior Joaillerie.

Prinses Margarita de Bourbon de Parme

Prinses Margarita de Bourbon de Parme droeg een zwarte Dior Cruise 2023 geborduurde jurk met Dior schoenen. Daarbij droeg ze een La Rose Dior Bagatelle ketting in wit goud en diamanten van Dior Joailleri.

Yootha Wong Loi-Sing

Yootha Wong Loi-Sing straalde in een Dior Spring/Summer 2023 zwarte zijden jurk met een wit katoenen overhemd en Dior schoenen. Daarbij droeg ze een Color Dior ketting, oorbellen en armband van Dior Joaillerie.

Marjan Jonkman

Marjan Jonkman verscheen in een Dior Cruise 2023 zwart jasje en broek van wol en zijde, een zwart zijden overhemd en Dior schoenen.

Foto Credits: Jesaja_Hizkia

ZIE OOK: TALKING ESSENTIALS – FREDERIQUE BRONS