Cocktail

3 FEESTELIJKE LENTEDRANKJES VOOR DISARONNO DAY!

Het is vandaag een feestelijke dag, want: Disaronno Day! Het merkt viert op deze dag de creativiteit en innovatie in de cocktailwereld samen met iedereen die van lekkere cocktails houdt. Omdat ook dit jaar de horeca helaas nog gesloten is, delen we deze drie favoriete lentedrankjes die gemakkelijk thuis te bereiden zijn!

De volgende drie drankjes bereid je vanavond in een handomdraai:

1. Disaronno Fizz

Een drankje met een laag alcoholpercentage en een sterke persoonlijkheid. De originele smaak en het onmiskenbare aroma van Disaronno, verenigd met de bruisende bubbels van sodawater en citroensap voor een frisse en dorstlessende cocktail.

Hoe serveer je ‘m?
Schenk 45ml Disaronno, 100ml bruisend water en sap van een halve citroen in een wijnglas gevuld met ijs. Even roeren en klaar. Garneer met een citroen partje voor een feestelijke finishing touch.

2. Disaronno Velvet – puur met ijs

Met een unieke witte look laat deze fluweelzachte likeur je verlangen naar meer. Perfect voor liefhebbers van cream-likeuren met een intens aroma.

Hoe serveer je ‘m?
Ontdek de likeur puur en serveer over ijs.

3. Disaronno Velvet White Martini

Een heerlijke variant op de espresso martini. Disaronno Velvet geeft deze klassieke cocktail een heerlijke fluweelzachte twist.

Hoe maak je ‘m?
In deze cocktail zitten 50 ml Disaronno Velvet, 25 ml Tia Maria, 25 ml Tito’s Handmade Vodka. Shake alle ingrediënten in een shaker gevuld met ijs, strain in een martiniglas en garneer met wat chocoladeschaafsel. Deze romige cocktail is perfect om thuis het diner mee af te sluiten.

Cheers!