Happy Easter!

Zeven Paasbrunch ideeën

Geen zin om dit weekend zelf in de keuken te staan tijdens Pasen? Of je nu buiten de deur wilt brunchen of thuis wilt genieten van een Paasbrunch, wij tippen je de leukste ideeën voor een heerlijke Paasbrunch!

NENI Amsterdam

NENI staat bekend om De Israëlische keuken en heerlijke Midden-Oosterse gerechten. Op 9 en 10 april pakken ze uit met een uitgebreide Balagan brunch die onder andere bestaat uit lekkere mezze en een hoofdgerecht naar keuze, denk hierbij aan shakshuka of sabich. Ook zal er gedurende deze dagen een paascocktail geschonken worden vanuit The Lemonman met Cocchi Americano, Italicus, Martini Floreale en prosecco. 

ZIE OOK: WIN! KOOKBOEK NOOMI VAN SARA SHAWKAT

Blow Beach House in Den Haag

Waai dit weekend lekker uit op het strand en combineer dit met een Paasbrunch bij Blow Beach House in Den Haag. Voor de kinderen wordt er een leuke activiteit georganiseerd terwijl jij geniet van de relaxte sfeer en Paasbrunch.

Brasserie van Dam

Van gerookte zalm, aspergesalade en eitruffelsalade, tot heerlijk bananenbrood, vers fruit en ambachtelijk Paasbrood! De brunchbox van Brasserie van Dam is voor 4 personen en te bestellen via @sous_nl.

ZIE OOK: VIJF BETAALBARE TIPS VOOR EEN TE GEKKE TAFEL

Madam Pancake

Pannenkoeken als ontbijt? Yes please! Bij Madam Pancake geniet je van een hartige hangover pannenkoek tot een ouderwetse stapel pannenkoeken met aardbeien.

Bar Kantoor in Amsterdam

Bij Bar Kantoor in Amsterdam geniet je tijdens Pasen van een vegetarische en biologische brunch. Verwacht Turkse eieren, kaaswafels met avocado en asperges met ube (paarse jam).

Bubbles & More in Bilthoven

More is more! Bij Bubbels & More vind je een bakkerij, bloemenwinkel, bed & breakfast, woonwinkel, eetwinkel en brasserie. Kies uit een paasbrunch of paas-hightea of neem een picknickmand mee en ga zelf de hort op!

Terra Wolde in Zeewolde

Waan je deze Pasen in de natuur bij Terra Wolde in Zeewolde . Slaap midden in het groen van het Horstewold en eet bij restaurant Pomponius waar ze koken op open vuur met lokale producten. Tijdens het paasweekend kun je een arrangement boeken met een overnachting inclusief ontbijt en Paasbrunch. En voor de kids hebben ze eieren verstopt!