Alcoholvrije Vinobox

Een box met heerlijke alcoholvrije wijnen

Jezelf verrassen met mooie wijnen die binnen jouw smaakprofiel (of juist net daarbuiten) passen, zelfs als je géén alcohol drinkt: dat is het doel van Vinobox. Daarom lanceert het succesvolle online wijnconcept nu ook een alcoholvrije box. Een box met heerlijke alcoholvrije wijnen die ideaal zijn als je zwanger bent (of een zwangerschap wilt vieren), deze maand meedoet aan Dry January of überhaupt geen alcohol drinkt.

De alcoholvrije Vinobox is voor iedereen die even ontspannen wil genieten van wijn, maar dan zonder alcohol. In de box zit een fijne selectie alcoholvrije wijnen die natuurlijk wel iets anders smaken dan de varianten met alcohol, maar gelukkig ligt het tijdperk van ‘limonadewijn’ al ver achter ons. Dankzij moderne technieken blijven de oorspronkelijke aroma’s van de wijn heel goed behouden en proef je ook echt wijn, maar dan zonder de alcohol.

Het is natuurlijk altijd fijn om lekkere wijnen in huis te hebben om tijdens een heerlijk diner of bij een gezellige borrel op tafel te zetten. Ook is er steeds meer keuze in alcoholvrije (supermarkt)wijnen, maar wat de échte pareltjes zijn weten we vaak niet. Als jouw persoonlijke wijnadviseur zorgt Vinobox voor een selectie heerlijke alcoholvrije wijnen die smaakvol en feestelijk zijn.

Ook is de box ideaal om aan iemand cadeau kunt doen. Je personaliseert de box door een persoonlijke boodschap toe te voegen en Vinobox deelt het bijzondere verhaal achter de wijn. Hierdoor krijgt de ontvanger een complete wijnervaring ontvangt die zeker in de smaak valt bij (alcoholvrije) wijnliefhebbers.

Je shopt de Vinobox hier.