Zomerhotspot

Bajes Beach Club

Voor wie thuisblijft deze zomer is er een nieuwe summer hotspot in Amsterdam. Restaurant A Beautiful Mess opent de Bajes Beach Club! Een zomerse oase midden op de binnenplaats van de voormalige Bijlmerbajes. Je kunt hier tot eind september genieten van een fijn dagje strand in eigen land – uiteraard geheel coronaproof. Onder het genot van heerlijk eten en drinken ben je écht even een dag op vakantie!

Naast heerlijk relaxen op Bajes Beach, zijn er activiteiten zoals livemuziek, sociale sporten, meditatie en activiteiten voor de kids. Ook is er een prachtig menu met heerlijke gerechten. Als antwoord op corona heeft Restaurant A Beautiful Mess haar restaurant namelijk van binnen naar buiten verplaatst. Column- en kookboekenschrijfster Merijn Tol is als ambassadeur al jaren betrokken bij het restaurant en ontwikkelt als creative chef, in samenwerking met het keukenteam, het menu voor de Bajes Beach Club. De medewerkers van het restaurant hebben veel levens- en werkervaring. Mensen met een vluchtelingenachtergrond werken samen met locals en leren van elkaar. De kracht van de organisatie is de diversiteit aan mensen, achtergronden en talenten.

Crowdfunding

Je kunt je strandhutje of zonnige plek in het zand reserveren via www.bajesbeachclub.com voor € 2,50 reserveringskosten. Deze kosten worden uiteindelijk van je rekening afgehaald óf je kunt ervoor kiezen om deze kosten te doneren voor de projecten en initiatieven van de Refugee Company. Ook is er, om de Bajes Beach Club draaiende te houden gedurende de zomer, een crowdfunding via CrowdAboutNow opgezet.

Bajes Beach Club heeft ook rekening gehouden met de minder mooie dagen van de Nederlandse zomer. Bij regen heeft de beach club genoeg plekken waar je droog kunt borrelen en eten. Van woensdag tot en met zondag kun je van 12.00-23.00 lunchen, borrelen, dineren en spelen.