ChouChou

Nieuwe hotspot op de Scheveningse boulevard

Een hele avond genieten van een levendige atmosfeer, Instagrammable interieur én uitgebreide menukaart met heerlijke gerechten waar je onbeperkt van kunt bestellen voor een vaste prijs? Of lunchen met een wereldse klassieker voor je gaat genieten op het strand? De nieuwe hotspot ChouChou is de perfecte optie! Een heerlijk restaurant aan de nieuwe boulevard in Scheveningen.

Nu de horeca hun deuren weer hebben mogen openen, is het ook eindelijk tijd om te genieten bij ChouChou! Het restaurant heeft een opvallende vloer, kleurrijke lampen, gouden details en stoelen bekleed met Ginkgo-bladeren. Eén grote eclectische mix van Instagrammable hoekjes. Het vele gebruik van planten en botanische prints zorgen voor een frisse, rijke uitstraling en laat je energieker weggaan dan dat je binnenkwam. ChouChou maakt luxe betaalbaar en toegankelijk en is een plek waar iedereen zich op zijn plaats voelt. Of je nou je verjaardag met je familie viert, het hart van je date probeert te veroveren of je vrijgezellenfeest met een knaller afsluit.

Bij ChouChou kun je eindeloos genieten voor lunch, borrel of uitgebreid diner. De nieuwe hotspot heeft een uitgebreid à la carte lunchmenu en voor een vaste, betaalbare prijs bestel je de hele avond de lekkerste gerechten van de wereldse kaart die je meeneemt op culinaire rondreis langs alle continenten. De kaart staat vol met diverse internationaal georiënteerde gerechten en échte Europese klassiekers. Zo lunch je met een Japanse Egg sandwich, fleur je de borrel op met een blooming onion en verras je je date met het sushimenu van de chef. Ook fijn: ChouChou werkt niet met een tijdslot en je kunt dus zo lang blijven genieten als je wil!

Uiteraard volgt ChouChou alle richtlijnen van het Protocol Heropenen Horeca van de Koninklijke Horeca Nederland. ChouChou is elke dag vanaf 12.00 uur geopend. Check www.chouchou.nl voor meer info.